jamesonjuwily
Hello #followers my home made #AfternoonTea I making #PisangGoreng like #BananaFritas I miss back home #Tuaran #Malaysia living abroad #UK terpaksalah kena masak sendiri nak cari gerai or stall jual pisang goreng petang2 mana ada kan my #mom taught me how to #cook in my early age. Thank you #mummy #RoyalAlbert
afternoontea - pisanggoreng - mom - mummy - bananafritas - malaysia - followers - uk - tuaran - cook - royalalbert -
peacoid : nice pic
jamesonjuwily : @peacoid πŸ‘Œ
ledesmasteven90 - pfrankshow - cookonboat - azzman83 -
instagram
dmaytan
#Tuaran morning #market #Sabah #travelstoke
sabah - travelstoke - market - tuaran -
munniemunster - andychongyc - angelinawee - sawyerleongfans -
instagram
trollstell
As long as we happy..we love making this kind of face. Credits to @homosapiens95 #selfie #enjoy #tuaran #home #hitzselfiebah #sunglasses Troll
enjoy - sunglasses - tuaran - home - hitzselfiebah - selfie -
zulaikaahmad : Aduhhhhh
trollstell : @zulaikaahmad nice one right? XD
zulaikaahmad : Nightmare
trollstell : @zulaikaahmad hahahaha!
ocheith - kelvinargon - eddyrraej - sabermy95 -
instagram
aiyuelicious
This made me miss home :( #tuaran
throwback - tuaran -
aiyuelicious : #throwback
desxymoxydaig : i miss hme too :(
aiyuelicious : Kau nda blk? :( @desxymoxydaig
desxymoxydaig : aftr exam, tggl 2 mggu lg sa exam sdh :( ni hri blik kjp sbb sa skit
aiyuelicious : Take care yourself there and goodluck on your exam cuzzie! @desxymoxydaig
desxymoxydaig : thnkssss u toooo , see u soon cous love u muah !
aiyuelicious : Love you more! Stay strong and see ya. Muah muah @desxymoxydaig
bredecaaa - zieyzihere - asvilannikolast - yuyun_eyonyi -
instagram
nancynicolej
#tuaran #mothermarystatue #bunga-bungaan #colourful #alasutomod =)
mothermarystatue - bunga - alasutomod - colourful - tuaran -
ritzssbki - marcel_acel - renirahmandini - hazeljfm -
instagram
trollstell
Happy Easter ??? XD #selfie #hitzselfiebah #rabbit #tuaran with @homosapiens95
hitzselfiebah - selfie - rabbit - tuaran -
byebye_byron - nfazeraa_ - tellaazree - ciksiti_rain -
instagram
prisca_petrus
#unduk#ngadau#tuaran#selection
ngadau - selection - unduk - tuaran -
prisca_petrus - ziondydickson - fourtkaizen - picaaaaaaaaa -
instagram
amazingborneo
What a sumptuous Saturday morning looks like.. Our guests are indulging in raw beauty at its finest! Vast blue skies stretching endlessly over lush greenery, and a hanging bridge that adds to the magic. All that beauty must've worked an appetite! Don't forget to stop by Tuaran Town for a plate of some famous Tuaran Noodles!
nature - ilovesabah - ecotours - amazingborneo - rawbeauty - malaysia - architecturalheritage - tuaran - ecowonderland - wanderlust - borneo - scenic - travel - sumptuoussaturdays - hangingbridge - naturalwonder - sabahtourism - view -
amazingborneo : #amazingborneo #sabahtourism #malaysia #borneo #tuaran #hangingbridge #architecturalheritage #sumptuoussaturdays #scenic #view #travel #wanderlust #rawbeauty #nature #naturalwonder #ilovesabah #ecowonderland #ecotours
norayudewi - emilylimms - sabah_best - sheikhfadil -
instagram
rewenora
One day, I'm gonna capture this kind of sunset view using more than just a handphone. Because I πŸ’œ nature so much and photos are the easiest way to capture the awesome moments 😊😊 #Sunset #Borneo #Sabah #Tuaran
sabah - throwback - tuaran - sunset - borneo -
rewenora : Hi five dear @errapriska πŸ‘‹πŸ˜ŠπŸ˜Š
fernnageorge : Sameee!
joannebatin : @rewenora u in tuaran?
rewenora : Hehe nope darl @joannebatin . This photo is during midsem break. Forgot to add #throwback 😊😊
rewenora : Ikr @fernnageorge hehehe😊
joannebatin : @rewenora oya, btw welcome to my hometown. hihi
rewenora : Uik? Tuaran ka pula ko? Omg. I thought u from penampang or somewhere else. U know, i just like tuaran's beach so much. The sand is so nice hehehe 😁😁 @joannebatin
joannebatin : eya.. me too. yeah both actually.. hehe.. next time come again @rewenora
darren_gilbert - ezalily - utheymosili - shahrul_haezel -
instagram
dmaytan
Whadduppp #Tuaran! | Day #97 | 18.04.14 #project365 #travelstoke #sabah
sabah - travelstoke - project365 - 97 - tuaran -
elfiejanexxxo - muchly - trulyjoy - adoublefiq -
instagram
salfahrina90
MISS-V INTIM GEL -Khas utk kekeringan -mengetatkan bahagian intim -memberi kepuasan maksimum dengan mengalirkan peredaran darah ke bahagian sulit -mencegah bau di bahagian sulit -memberikan rasa bersih dan segar -membunuh bakteria dan fungus -mengatasi masalah keputihan Gel berubat Intim gel diformulakan utk mengaktifkan sel2 di "vagina canal" atau laluan vagina spya lebih sensitif. Ramuan herba akan melancarkan peredaran darah sehingga ke private part dimana ada satu titik ghairah dipaggil "G-SPOT". gel ini akan mematikan fungus2 dan bakteria di dlm vagina lalu mencegah terjadinya keputihan. apabila bersih dinding vagina akan menggebu dan subur serta lembap kembali. boleh digunakan oleh sesiapa saja tanpa mengira usia. *ada juga wanita yg masih muda tetapi hilang ghairah kerana tiada sensitivity especially selepas bersalin. * elok utuk mereka yg faraj kering kerana ia menyuburkan dan kembalikan kelembapan semulajadi * amat2 sesuai utk mereka yg menghampiri peringkat menopos dan yg telahpun menopos. insyaallah gel berubat ini dapat mengembalikan keremajaan vagina dan mengembalikan keghairahan yg semakin lupus. Cara pengunaan: Sapukan ke dinding vagina guna jari sedalam yg boleh. **INTIM GEL TU BERFUNGSI UNTUK MENGETATKAN FARAJ. SO TUK ORANG PEGNEN TIDAK DIGALAKKAN. SO ORANG PEGNEN JUST GUNA FEMININE WASH N MASKER VAGINA UNTUK HILANGKAN KEPUTIHAN ** PM : 0168493486 #sayajual #jsd #sabah #murah #jamu #kk #tuaran
jsd - jamu - sayajual - sabah - tuaran - kk - murah -
effa2003 -
instagram
raynerrevelino
Tried to capture that last remaining light at a beach.
evening - vscocam - borneo - beach - ocean - sabah - malaysia - sunset - tuaran - sony - sonya58 - vsco - alpha58 - a58 -
raynerrevelino : #vsco #vscocam #sony #SonyA58 #alpha58 #A58 #beach #sunset #Borneo #sabah #malaysia #tuaran #ocean #evening
aku_skin5 : wow nice
raynerrevelino : @aku_skin5 Thank you 😊
nikita_pitertssev - aku_skin5 - hafiizh_alfarrisi - _luisantiago -
instagram
salfahrina90
Bestnya JAD... ✿ Menguatkan otot-otot vagina. Otot vagina akan kembali lagi seperti anak dara. ✿ Membantu dalam pengecutan rahim selepas bersalin ✿ Meningkatkan nikmat bersama suami. ✿ Merapatkan liang vagina supaya tidak longgar. ✿ Membangkitkan seri wajah ✿ Melancarkan perjalanan darah dan kitaran haid. ✿ Mengurangkan dan menghilangkan sakit senggugut. ✿ Menghilangkan keputihan dan gatal-gatal pada alat kewanitaan, berbau harum dan tidak mudah diserang infeksi kuman. ✿ Mengimbangkan hormon dalam badan dan mengatasi masalah depresi selepas bersalin serta menambahkan tenaga dan kecergasan badan PM: 0168493486 #sayajual #sabah #jamu #jsd #kk #tuaran
jsd - jamu - sayajual - sabah - tuaran - kk -
lindsey_blumenstein -
instagram
salfahrina90
Testimoni JAMU PENGANTIN DARA Dengan perasaan yg takut dan risau..AKHIRNYA....sy mencuba juga JAMU SUSUK DARA...Percubaan yg tidak sia2....ALHAMDULILLAH..... nak Tau Aper dia....mari baca? sy ada masalah sikt..masalah org pompuan la kan...risau dan takut tu jgn ckp la...lagi2 memikirkan tarikh oprate dh dekat..huhuhuu... Jd sy try ambil JPD yg telah disyorkan dan mengikut peraturan yg diberikan oleh kak Nikmah Faezah....tapi bila sy dapat bungkusan tu dari kak nik sy fikir lagi sama ada nk makan atau tidak...paham2 jelhkan klu hati tu rasa takut...tu kan... Tapi sy nekad n kuatkan semangt, dan dengar kata2 nasihat dari kawan2 n kak nik....AKHIR NYER sy telah mengINSERTKAN juga 2 biji JPD pada 6.7.2012 jam 10 mlm.....dan mkn JPD 4 biji serta meminum air zam zam n berdoa YA ALLAH PERMUDAHKANLAH URUSAN KU DAN JGN LAH SAKIT bla..bla.......Alhamdulillah sepanjang sy mkn JPD sy tidak mengalami alahan sakit2 badan n perut... 9.7.2012 masa nie sy bergegas nk blk rumah..time nk masuk kereta sy batuk n tiba2.....jeng..jeng..jeng...sy rasakan ader sesuatu yg keluar dari Miss V sy.sampai je kat umah terus berlari masuk bilik air nk tengok aper..sekali tengok alien tu duk terjuntai2 jer...masa nk tarik kuar kan tu mcm takut2...sekali keluar....MASYAALLAH BESAR NYER......ah rasa lega bila alien tu dh kuar....n sy langsung tak rasa sakit pun....dlm 1 jam baru perut rasa sakit mcm nak period....sekali betul period...n saki baki alien tadi pun ikut kuar sikit2..pg tadi sy try korek..rasa dh clear dh miss V sy..... PM 0168493486 WECHAT N WASAP #sayajual #sabah #jsd #sayajualjamu #kk #tuaran #kotakinabalu
jsd - sabah - sayajual - tuaran - kk - sayajualjamu - kotakinabalu -
farhaniemsalleh : Die mkn ke ape??
salfahrina90 : @farhaniemsalleh insert kt miss v sis..tp just utk 3hari lepas tu kena kluarkan....pakai jpd ni 3bulan sekali..kalau x merancang utk preggy..
farhaniemsalleh : Yg kelua 2 ape bnde??? Org x kawin bole pakai ke?
salfahrina90 : yg ni keluar darah kotor lbhn darah nifas yg x kuar dulu masa pntg sis...n yg putih tu ketulan keputihan yg ada kt rahim...kalau yg blm kahwin x boleh pakai sis..utk yg bln kahwin cma boleh pakai feminin wash n masker v shja...β™₯β™₯ @farhaniemsalleh
farhaniemsalleh : Owh...
hanifazmanphotography -
instagram
salfahrina90
Ucapkan selamat tinggal KEPUTIHAN, BAU & GATAL!!! Adakah anda mengalami masalah KEPUTIHAN??? Miss V BERBAU & GATAL??? Kurang keyakinan diri kerana Miss V yang BERBAU??? Selalu rasa tidak selesa kerana Miss V anda GATAL??? FEMININE WASH dari Jamu Susuk Dara mampu memberi anda kesihatan untuk vagina. Ia juga mampu memberi keselesaan pada anda, boleh merawat masalah keputihan & kegatalan pada vagina. FEMININE WASH kami berfungsi membasmi kuman & fungus. Anda akan rasa nyaman & selesa terutama pd mereka yg kuat berpeluh. FEMININE WASH kami bukan sekadar mencuci tapi merawat masalah anda...Dapatkan segera!!! PM; 0168493486 ADA WASAP N WECHAT #sayajual #sabah #jsd #sayajualjamu #kk #tuaran
jsd - sabah - sayajual - sayajualjamu - kk - tuaran -
effa2003 : Sal yg nr brpa rm ?
salfahrina90 : @effa2003 yg ni rm48 jak... β™₯
hanifazmanphotography -
instagram
salfahrina90
OK harini nk story pasal MEDICATED FEMININ WASH(FW) & MASKER VAGINA(MV).. dua benda ni wajib ada kt handbag bila kemana2..sgt refreshing...fw tu bila pakai rasa sejuk berangin..lg satu d yakini miss.v akn bersih bebas drpd kuman..hikhik..mv tu pulak bila pakai rasa kering je..xde lg lelehan air yg x patut..selesa...kulit skitar missV pun cantik je..xde dh rasa melecet sbb slalu basah...yg penting..sape ada masalah keputihan yg sampai gatal tergaru2 masa kt toilet boleh hilang bila pakai dua produk ni..xke hidup selesa...tu blm citer pujian suami lg..nak tau jugak?? ha jgn segan jgn silu..pm je akak ni... 0168493486 dah moden add je wechat n wasap.. #sayajual #jsd #sabah #kk #tuaran #jual murah
jsd - sabah - sayajual - kk - tuaran - jual -
instagram
ennorzurah
Warna oren ni bulan #bloodymoon ? #Tuaran #Sabah 180420164 2200pm
sabah - bloodymoon - tuaran -
underwatersecret - pics_byjordy -
instagram
emma_timx
#Rombongan#meminang#kazen#AZMIE.Ibrahim#Tuaran
azmie - meminang - kazen - rombongan - tuaran -
hdr_hargadurianruntuh - uyakkarikartun - mohdbadlyshah - arman_mang89 -
instagram
caddansra
Eye of the tiger #tuaran
tuaran -
clarissachua : Hahahaha very clever ah you
caddansra : @clarissachua 😜
jowj : @clarissachua @caddansra was told to lift my arms up, didn't hug the airport security.
clarissachua : HAHAHAHHAHA
caddansra : @jowj ehhhhh!!! No manners!! Hahah should have ok!
yoitspadmahere - r1chmondyau - benitachua - nessbahkaaan -
instagram
raynerrevelino
When morning comes πŸ‘
vscocam - borneo - ilovesabah - igersmy - village - sabah - wow_malaysia - tuaran - malaysia - vsco - villagelife - sunrise -
raynerrevelino : #vsco #vscocam #sunrise #village #villagelife #tuaran #sabah #Borneo #malaysia #igersmy #wow_Malaysia #ilovesabah #
hotandbrave - pliovkinto - nature300 - kristeemaes -
instagram
zakwanzaimani
this is tuaran #ilovesabah #ilovenikon #malaysiatourism #nightphotography #tuaran #kkcity #lighttrail
lighttrail - malaysiatourism - kkcity - tuaran - ilovesabah - ilovenikon - nightphotography -
beatricebianus : Wah..cam cantek jew
zakwanzaimani : rindu tuaran ler tu @beatricebianus
fifibakar - bgboydphoto - reynadeq - emmaabduh -
instagram
raynerrevelino
Shades of red.
vscocam - sunsetobsessions - borneo - sunset_obsessions - sabah - malaysia - sunset - tuaran - sony - vsco - alpha58 - a58 -
raynerrevelino : #vsco #vscocam #Sony #A58 #alpha58 #sunset #sunset_obsessions #sunsetobsessions #tuaran #borneo #sabah #malaysia
wynnlyon - nazzio86 - pliovkinto - kristeemaes -
instagram
catzmomania
Guess that flying fish? #oceanwing #newface #tuaran #shangrilarasariaresort
newface - shangrilarasariaresort - oceanwing - tuaran -
chelsiemaximus - aezranhakim - stellayen07 - jpoon77 -
instagram
catzmomania
New face of ocean wing oversized open air bath tub, see how curvy it is now. #recce #newface #oceanwing #shangrilarasariaresort #tuaran #holiday #beachview #poolview
beachview - oceanwing - recce - shangrilarasariaresort - poolview - tuaran - newface - holiday -
jonnsaban - stellayen07 - sueshahira - jpoon77 -
instagram
chinaikgan
Love the sunset...
sabah - beach - sunset - sea - tuaran -
chinaikgan : #sunset #beach #sea #sabah #tuaran
tenkudrnatej - c_fai - chinyun88 - aldy_cruz -
instagram
thaljibakery
#instaplace #instaplaceapp #place #earth #world #malaysia #MY #tuaran #selaudriverviewrestaurant #food #foodporn #restaurant #street #day
foodporn - food - selaudriverviewrestaurant - restaurant - malaysia - street - place - instaplaceapp - tuaran - world - my - day - earth - instaplace -
deleats -
instagram
catzmomania
#justforfun #renergate #blue #sky #sabah #shangrilarasariaresort #jeep #tuaran #4wheel #joas #forest #nature
blue - joas - shangrilarasariaresort - justforfun - renergate - 4wheel - sky - sabah - jeep - forest - tuaran - nature -
mikec_t : Have to stay some time...hear it's pretty good :)
catzmomania : @mikec_t yup you should πŸ˜‘
mikec_t - tugba_38 - claudiaj941 - jacqjim93 -
instagram
farah_vanitas
#tb#rumah#terbalik#tuaran
rumah - tb - terbalik - tuaran -
eltonj_ - hasymidupunkz - mohdbadlyshah - briesunquik -
instagram
saidasaidi
I'll called it #throwback #2012 ... #tuaran #badin #smk
throwback - tuaran - smk - badin - 2012 -
zudin_kopisusu - _dewihidayu - aremoreray - afifsazally -
instagram
runduktadau
#Repost from @aviebunny with @repostapp --- Congratulations Debbie for being the winner of Unduk Ngadau Tuaran 2013! All the best in the State level! 😘 #undukngadau #Tuaran #Tamparuli #Kaamatan #Sabah #Beauty
undukngadau - sabah - beauty - tuaran - tamparuli - kaamatan - repost -
daffy_fay : @daybeedeboat 😘
daybeedeboat - affyentawin - mhyrlyne - vanessagabu -
instagram
naneyellzey
NYAMIE2X. #PUDING #KELAPA #tuaran!!!... Akhirnya dapat juga mkn.. #TKQ AQIB N TIKA!!!.. Blnja.. Hehhe...
tkq - puding - kelapa - tuaran -
naneyellzey - fatin_adenan - ekong86 - jessiejoanes -
instagram
runduktadau
#Repost from @jshr89 with @repostapp --- The ever-so-true Dusun blood in me. I am proud to be one. #throwback #undukngadau #kdca #statelevel #kiulu #tuaran #2007 #proclaimyourethnicity #sabahan #dusun
kdca - statelevel - dusun - undukngadau - kiulu - sabahan - 2007 - tuaran - throwback - proclaimyourethnicity - repost -
esthersaat - hamiqua - oleensra - ann_avelynna -
instagram
runduktadau
#Repost from @lyssaevanessa with @repostapp --- With one of the judges of unduk ngadau daerah tuaran 2012, Mimi Indra. Bekas unduk juga :) #throwback #undukngadau #tuaran #2012
throwback - undukngadau - 2012 - tuaran - repost -
bybiexchelynda - henrieca_h - minhalroy - advensun -
instagram
Statigram feedback