letsshopping2013
Original glitter glamour victoria secret Rm129 free delivery Whatsapp 0139358773 #sayajualhandbags #sayajual #onlineshopmalaysia #visitmyig #myigshop #sitinurhaliza #letsshopping #shopping
sayajual - shopping - visitmyig - sayajualhandbags - onlineshopmalaysia - sitinurhaliza - myigshop - letsshopping -
letsshopping2013 - hanifazmanphotography -
instagram
ddoia08
Sec week mmg lebih indah bersama siti nurhaliza, exercise muke n senak perut , semua part best n climax nyanyikan lagu2 artis perempuan popular zaman 90 an tu sgt wooowww.... Thank u so much hiburkan kitaorg, enjoyed sgt.... Mmuuah.. #terserlahkerendanganxsempatnakjengketHiks #Naklawankzpakaitudungadelacehiks #15april2014 #minggusetiausahabersamadatositi #lebihindahbersamadatositinurhaliza #sitizoners #sitinurhaliza
minggusetiausahabersamadatositi - naklawankzpakaitudungadelacehiks - sitizoners - lebihindahbersamadatositinurhaliza - sitinurhaliza - 15april2014 - terserlahkerendanganxsempatnakjengkethiks -
farkhaniqbal : Btul x @idaairina
farkhaniqbal : Kan @idaairina
idaairina : gitewwww @farkhaniqbal harap2 dia dtg bwk bff dia ni..bru kte pon kwn retis.hihi
farkhaniqbal : @idaairina , @ddoia08 ni yg penolong ketua kelas 5awam4 smtg 2003 tu kan? Aku x salah org kan? Perghhhhh geng2 retis je weh...ptut la reunion xpnh dtg 😝😝😝 opsss hahaha
ddoia08 : @farkhaniqbal @idaairina amboi penuh comment carut aku ye, hahahahaha, jom reunion, bak mai date la :D
ddoia08 : @____shima3001____ ngade :p
ddoia08 : @zaffirahzaini lalalalilalalalalalu
ddoia08 : @zaffirahzaini teacher lg huntung :)
riyyahsz - fettyzack - fizzkamarul - ____shima3001____ -
instagram
ddoia08
Credit pic : #pixleyeproductions #15april2014 #minggusetiausahabersamadatositi #lebihindahbersamadatositinurhaliza #sitizoners #sitinurhaliza
minggusetiausahabersamadatositi - sitizoners - sitinurhaliza - lebihindahbersamadatositinurhaliza - 15april2014 - pixleyeproductions -
rlynnahmad - fobiainsta - marrmohamad - qhairy_ -
instagram
hallufias85
Bulan yang mesra @ctdk. Lagu-lagu begini sangat dekat di hati memandangkan saya mula menyanyikan lagu bergenre melayu asli ini sejak berusia 7 tahun dengan lagi "Jalak Lenteng". Hampir 8 orang daripada 10 orang anak muda zaman sekarang melekehkan nadi buluh perindu warisan KITA, geli tatkala mendengar, murahan kata mereka, tiada 'kelas', hakikat yang mereka perlu terima ialah, irama sebegini yang muncul dahulu sejak berzaman dan berkurun sebelum munculnya Justin Bieber di Malaysia. πŸ˜†πŸ˜† Saya tidak pernah malu untuk meluahkan apa yang menjadi kesukaan saya. #saufi #hallufias #instasinger #jawline #asianguy #fitnessguy #fitness #vocal #vibrato #voice #accapella #singer #sing #afganisme #saysupporter #sitizoner #sitinurhaliza #bulanyangmesra #malaysian #traditional
fitnessguy - afganisme - saysupporter - sing - accapella - asianguy - singer - voice - vibrato - sitizoner - bulanyangmesra - malaysian - vocal - traditional - sitinurhaliza - fitness - hallufias - jawline - instasinger - saufi -
queariazhari - murshid92 - winniefrs - ridzuanayob -
instagram
shah_arshad
JIKA KAU TAK DATANG @ctdk naik pentas teruss bila di ajak berduet dengan LOVENYA heheheh best sangat @krisdayantirl #ctkd #picc #putrajaya #idol #singer #sitizoners #sitizone #sitinurhaliza #krisdayanti
singer - ctkd - sitinurhaliza - sitizone - krisdayanti - sitizoners - putrajaya - idol - picc -
farhanrahmandaud - dnamuzikgroup - puterakatak79 -
instagram
kedaiprodukmurahtapioriginal
... JUS NUSANTARA ... Rawat segala penyakit ringan juga kronik dgn jus nusantara dan rasai keberkesanan nya seawal 3hari... Anda pasti teruja...!!!! Ia juga sesuai utk orang yg sihat supaya kekal sihat dan lebih segar bertenaga... Berminat sila PM/whatsapp ; 1) Amir - 0169826979 2) Baity - 0123144247 #sayajual #sayajualmurah #sayajualmurah2 #sitinurhaliza #almaas #almas #jusnusantara #kedaionline #kedaiprodukmurahtapiori #bizonline #bazarpaknil #bazaarpaknil #produkkesihatan #sihat #visitig #visitmyig
sayajualmurah - kedaiprodukmurahtapiori - almas - visitig - bazaarpaknil - sayajual - visitmyig - bizonline - bazarpaknil - sihat - jusnusantara - almaas - kedaionline - sitinurhaliza - produkkesihatan - sayajualmurah2 -
syarihanfatin - namasayaahmadazmi - akidnoh -
instagram
kedaiprodukmurahtapioriginal
... JUS NUSANTARA ... Rawat segala penyakit dan rasai keberkesanan nya seawal 3 hari.... Anda pasti teruja... Harga ; RM148 (SM) RM158 (SS) * free postage * Berminat sila pm/whatsapp ; 1) Amir - 0169826979 2) Baity - 0123144247 #sayajual #jusnusantara #almas #almaas #sayajualmurah #sayajualmurah2 #sitinurhaliza #bizonline #bazarpaknil #bazaarpaknil #kedaionline #kedaiprodukmurahtapiori #visitig #visitmyig
sayajual - visitig - visitmyig - bizonline - bazarpaknil - sayajualmurah - jusnusantara - almaas - kedaionline - almas - sitinurhaliza - bazaarpaknil - kedaiprodukmurahtapiori - sayajualmurah2 -
imanfirmanshah - nelson_july - primadonabazaar -
instagram
femagonline
Wow! Persembahan spontan tanpa latihan @krisdayantirl dan @ctdk menggegarkan dewan #picc #krisdayanti #secretariesweekpicc #secretariesweek #femagonline #sitinurhaliza #terbaik
femagonline - secretariesweek - sitinurhaliza - krisdayanti - terbaik - secretariesweekpicc - picc -
femagonline : @warnermusic_malaysia
ammarmikhail - aniq_aspc - mhmdnizam - nurdice23 -
instagram
shzukrina
Yeay! Dato' #sitinurhaliza... segar mata terus..
sitinurhaliza -
farenova - melormhodari - bondaaisha -
instagram
sitiafiqah8
#sitinurhaliza #beritaharian @ctdk
beritaharian - sitinurhaliza -
fadzoners - saedlouis - jemylyasitizoner - sitizoner -
instagram
sitiafiqah8
@ctdk giant muar #sitinurhaliza #trowback
trowback - sitinurhaliza -
che_iyyla : Comelnye dato siti
fadzoners - saedlouis - jemylyasitizoner - hyattvirgo -
instagram
sweetcouple_zizan_emma
By @zizanrazak869 "Masih terasa bangga nya setelah 2 hari selesai show bersama idola aka kakak ku dato siti nurhaliza jelas terjawab semua persoalan kenapa rezeki beliau mencurah2 hingga ke hari ini org nya sgt sopan baik down to earth fuss di pendekan perfect je yang zizan bole kata kan..love u dato @ctdk #tokti #idola #idol #cantik #comel #sitinurhaliza" Tahniah both of you
comel - sitinurhaliza - tokti - cantik - idola - idol -
busyra95 - afifgelong - nadz_96 - one_wan96 -
instagram
saedlouis
Siti Nurhaliza moments backstage Siti Nurhaliza LIVE in Singapore Photo by SAEDLOUIS PHOTOGRAPHY Dress by @qudynkl #saedlouisphotography #sitinurhaliza #sitizone #datositinurhalizaliveinsingapore #sitinurhalizaliveinsingapore #singapore #thestarperformingartscentre #backstage
saedlouisphotography - singapore - sitinurhalizaliveinsingapore - thestarperformingartscentre - backstage - sitinurhaliza - sitizone - datositinurhalizaliveinsingapore -
amy_touch : my idol
lsg_lia - jlvjhx - nurshafiz - ariellarif -
instagram
zizanrazak869
Masih terasa bangga nya setelah 2 hari selesai show bersama idola aka kakak ku dato siti nurhaliza jelas terjawab semua persoalan kenapa rezeki beliau mencurah2 hingga ke hari ini org nya sgt sopan baik down to earth fuss di pendekan perfect je yang zizan bole kata kan..love u dato @ctdk #tokti #idola #idol #cantik #comel #sitinurhaliza
comel - sitinurhaliza - tokti - cantik - idola - idol -
maneffendyyy : mehh2 follow ig sy..!! heheeee.. bru buat ig ni.. :-\
k_colly_kolagen_and_bust_up : Nice ;)
ejenonline : TELEKUNG LYCRA MURAH RM50 POSTAGE : SEMENANJUNG : RM5 SBH/SRWK : RM10 BERMINAT SILA SMS/WASSUP : 017-2563151
ibumimieshop : Emilay breast rm40 monopod rm30 here :)
master_peninggi_alami15cm_1bln : Nak tambah TINGGI BADAN ke ?? nak LANGSING ?? KITA JAMIN BERKESAN !!! Kita nak jual dengan Harga TER -MURAH !! pin BBM : 73D0E377 Line/Wechat : masterpeninggi
sabarimancollections : Terbaikk :)
jz_jelly_shoes_style : Lama jozan xkluar tv aihhhh
faezkun : tumpang iklan.. LELONG!!!LELONG!!!LELONG!!! # Perfume Dubai Gred AAA & SUPER # Order sekarang..Sila pm/wassap 0163223047@0163238047 :-) LIKE https://www.facebook.com/lieysabiz
muhammad_shahidan - aien_arin88 - bewi27 - ekinnordin -
instagram
syamieka11
With my sis @ctdk #SecretariesWeek #SitiNurhaliza #HotelRoyalChulanKL #MyLove #MyIdol Rindu sesangat dah lama x jmpa!! β™₯β™₯
mylove - myidol - secretariesweek - sitinurhaliza - hotelroyalchulankl -
syamieka11 - syura8398 - apyskuki - na_nazirah -
instagram
syamieka11
With my sis @ctdk #SecretariesWeek #SitiNurhaliza #HotelRoyalChulanKL #MyLove #MyIdol #ThanksALot β™₯β™₯
mylove - myidol - secretariesweek - sitinurhaliza - thanksalot - hotelroyalchulankl -
batuserimbat : wah klau blh peluk tak nak lepas
batuserimbat : klau bandingkan πŸ‘ˆdgn syamieka 11lagi lawa lagi manis lagi angun natural beauty
syamieka11 : @batuserimbat no komen ;)
batuserimbat : πŸ‘ˆdia kan kaya kedai makeup dia ada πŸ‘ˆkedai tudung dia ada semua dia ada!!!mana tk melawa semua siap klau syamieka ada semua pun u jadi CUN MCM dia ...now u dgn dia ikhlas serimbat ckp u lawa aura natural terlalu manis percayalah
batuserimbat : kita tk yah puji org kita puji kita sendiri sudah
syamieka11 : @batuserimbat rezeki masing2..syukur apa yg ada, btw thanks ;)
syamieka11 - aisyahadi - el_waka - sitizoner -
instagram
syamieka11
With kakak cantik @saidatarudin #SecretariesWeek #SitiNurhaliza #HotelRoyalChulanKL β™₯β™₯
secretariesweek - sitinurhaliza - hotelroyalchulankl -
syura8398 - aisyahadi - el_waka - fariesyafazal -
instagram
syamieka11
With @zizanrazak869 #SecretariesWeek #SitiNurhaliza #HotelRoyalChulanKL β™₯β™₯
secretariesweek - sitinurhaliza - hotelroyalchulankl -
batuserimbat : well ni org wanted
syamieka11 : @batuserimbat wanted sgt!! Haha
batuserimbat : πŸ‘πŸ‘ape kabar
syamieka11 : Khabar baik @batuserimbat ;)
batuserimbat - syura8398 - aisyahadi - el_waka -
instagram
ainitalib
Dato' Siti masuk paper Berita Harian hari ni. Tengok gambar dia terus teringat Aini pun ada jugak tudung lebih kurang macam Siti. (Mode: perasan and bangga. Ahaks!) #wwwainitalibcom #ainitalib #sitinurhaliza #hijabista #Malaysian #ladies
hijabista - ladies - sitinurhaliza - ainitalib - wwwainitalibcom - malaysian -
norainezamshah : Saraya zahret? @ainitalib
ainitalib : Yup mummy @norainezamshah
fatinnabihahr - amirasariaty - dgfaezah - norhayatialwi -
instagram
saedlouis
Siti Nurhaliza moments backstage Siti Nurhaliza LIVE in Singapore Thanks @zeryzamry Thanks kak @rozisangdewi #saedlouisphotography #sitinurhaliza #sitizone #sitinurhalizaliveinsingapore #datositinurhalizaliveinsingapore #singaporean #thestarperformingartscentre
thestarperformingartscentre - saedlouisphotography - singaporean - sitinurhaliza - sitizone - datositinurhalizaliveinsingapore - sitinurhalizaliveinsingapore -
ratikaaqim : Brother @saedlouis nmpk cntik gambr photography haha
saedlouis : @ratikaaqim hahah...thanks ya...more pictures on my facebook page SAEDLOUIS PHOTOGRAPHY ...like ya..:-)
ratikaaqim : Ok brother @saedlouis :)
miss_faz - _poii - amiramiayuhooo - rashahdeen -
instagram
saedlouis
Siti Nurhaliza moments backstage Kak @rozisangdewi iron lady...Katanye..hihi #saedlouisphotography #fotobysaedlouis #sitinurhaliza #sitizone #sitinurhalizaliveinsingapore #datositinurhalizaliveinsingapore #thestarperformingartscentre #sitizone
thestarperformingartscentre - fotobysaedlouis - saedlouisphotography - sitinurhaliza - sitizone - datositinurhalizaliveinsingapore - sitinurhalizaliveinsingapore -
_poii - nurfarahmohamed - sitizoner - eisyaishah -
instagram
saedlouis
Siti Nurhaliza moments backstage 10 minit sebelum persembahan Photo by SaedLouis Photography Dress by@qudynkl #saedlouisphotography #sitinurhaliza #sitizone #sitinurhalizaliveinsingapore #datositinurhalizaliveinsingapore #singapore #sitizone #sitinurhaliza #malaysia #dressbyqudynkl
saedlouisphotography - singapore - sitinurhalizaliveinsingapore - malaysia - sitinurhaliza - sitizone - datositinurhalizaliveinsingapore - dressbyqudynkl -
jlvjhx - _poii - nurfarahmohamed - rashahdeen -
instagram
advanceslim_original
Kelebihan & Kebaikan Advance Slim β˜… Menurunkanberat badan dengan efektif (kesan adalah berbeza antara individu) β˜… Bakar lemak dan kalori dengan efektif β˜… Mengurangkan selera makan β˜… HALAL (JAKIM) β˜… Selamat punyai Kelulusan Kementerian Kesihatan (KKM) β˜… 100% Herba terpilih β˜… 100% Ekstrak Buah Anggur Tulen β˜… 100% Tiada kesan sampingan β˜… Ibu menyusu boleh minum Kandungan Utama: Grape Seed Extract, Green Tea Extract, Dandelion Extract, White Kidney Bean Extract, Ginger Extract, Guarana Extract, Goji Extract Brindall Berry extract ambil sebulan sahaja turun 7-10 kg! kami ade bukti utk ditunjukkan ^.^... #instashop #sayajual #sayajualmurah #bazaaronline #malaysiaonlineshop #bazaarpaknil #femesbazaar #onlineshop #visitig #jualanmurah #advanceslimhot #advanceSlim #advanceslim #slim #slimproduk #slim #kurus #senangkurus #kuruslepasberanak #sayajual #instashop #shoppingonline #original #sayajualubatkurus #kuruscepat #perutbuncit #advanceslimhot #advanceSlim #advanceslim #slim #slimproduk #sitinurhaliza #neelofa #ctdk
kuruslepasberanak - kuruscepat - ctdk - jualanmurah - advanceslim - slim - sayajualmurah - visitig - bazaarpaknil - shoppingonline - onlineshop - sayajual - slimproduk - femesbazaar - bazaaronline - kurus - advanceslimhot - malaysiaonlineshop - sayajualubatkurus - sitinurhaliza - senangkurus - perutbuncit - neelofa - instashop - original -
mhd_shabel98 - rossalindayusuf - bysyaidatulaisya - nuraini_aqilah -
instagram
saedlouis
Siti Nurhaliza moments backstage Photo by saedlouis photography www.facebook.com/saedlouisphotogeaphy Dress by @syaifulbaharim #saedlouisphotography #sitinurhaliza #sitizone #datositinurhalizaliveinsingapore #sitinurhalizaliveinsingapore #thestarperformingartscentre #fotobysaedlouis @ctdk
thestarperformingartscentre - fotobysaedlouis - saedlouisphotography - sitinurhaliza - sitizone - datositinurhalizaliveinsingapore - sitinurhalizaliveinsingapore -
ielanordin : Cantiknyaaaaaaaaaaaaa
saedlouis : @ielanordin more pictures kt facebook page sy...SAEDLOUIS PHOTOGRAPHY ..like ye..thanks
russdeans : Hebatnya saed...haha @saedlouis
ielanordin : Sy jarang on facebook ! Hehe tu yang tgk dari insta jela :)
acikshah - _poii - sitizoner - rashahdeen -
instagram
saedlouis
Siti Nurhaliza moments backstage Siti Nurhaliza LIVE in Singapore Photo by SAEDLOUIS PHOTOGRAPHY Dress by @syaifulbaharim #saedlouisphotography #fotobysaedlouis #sitinurhaliza #sitizone #datositinurhalizaliveinsingapore #sitinurhalizaliveinsingapore #singaporean #singapore #syaifulbaharim #zeryzamry #qudynkl
saedlouisphotography - singaporean - zeryzamry - singapore - qudynkl - sitinurhalizaliveinsingapore - syaifulbaharim - fotobysaedlouis - sitinurhaliza - sitizone - datositinurhalizaliveinsingapore -
acikshah - _poii - nigelizqandar - rashahdeen -
instagram
kedaiprodukmurahtapioriginal
Produk keluaran FER WHITE terbaru di pasaran ... 1 box mengandungi 60 sachet... Harga ; RM160 (SM) & RM170 (SS) * Free postage * Berminat sila hubungi ; 1) Amir - 0169826979 2) Baity - 0123144247 #sayajual #sayajualmurah #sayajualmurah2 #jualmurah #murah #adiputra #sitinurhaliza #fereena #fareena #ferwhite #collagen #stemcell #kedaiprodukmurahtapiori #kedaionline #bizonline #bazarpaknil #bazaarpaknil #visitig #visitmyig
murah - collagen - sayajualmurah - kedaiprodukmurahtapiori - visitig - bazaarpaknil - fareena - jualmurah - sayajual - adiputra - fereena - visitmyig - bizonline - bazarpaknil - ferwhite - stemcell - kedaionline - sitinurhaliza - sayajualmurah2 -
nelson_july - syaza2311 -
instagram
ctdkfans
Di sekeliling mu ada dinding2 yg menghadangi..... @ctdk #sitinurhaliza #sitizoners #ctdkfans #love #girls
ctdkfans - sitizoners - love - sitinurhaliza - girls -
noradanishlovers - fxsysysy11 - awalvengers - sitiafiqah3 -
instagram
saedlouis
Siti Nurhaliza moments backstage Siti Nurhaliza LIVE in Singapore More pictures on my Facebook Page SAEDLOUIS PHOTOGRAPHY Dress by @qudynkl #sitinurhaliza #sitizone #datositinurhalizaliveinsingapore #sitinurhalizaliveinsingapore #singaporean #singapore #dressbyqudynkl #fotobysaedlouis
sitinurhalizaliveinsingapore - singaporean - singapore - fotobysaedlouis - sitinurhaliza - sitizone - datositinurhalizaliveinsingapore - dressbyqudynkl -
ichotey - chikaboom2 - nizamfouzi - sitiafiqah3 -
instagram
saedlouis
Siti Nurhaliza moments backstage Siti Nurhaliza LIVE in Singapore Photo by SAEDLOUIS PHOTOGRAPHY Dress by @qudynkl #sitinurhaliza #sitizone #sitinurhalizaliveinsingapore #datositinurhalizaliveinsingapore #singaporean #singapore
sitinurhalizaliveinsingapore - singaporean - sitinurhaliza - singapore - datositinurhalizaliveinsingapore - sitizone -
sitiafiqah3 - ichotey - chikaboom2 - sitizoner -
instagram
cafe_pastel
Im so proud today that team pastel get to feed two powerful ladies! Kris dayanti and datuk siti nurhaliza! #resume #celebrity #proudmoment #achievement #hardwork
hardwork - proudmoment - sitinurhaliza - resume - krisdayanti - celebrity - achievement -
tiharn89 : 😱😱😱😱 kirim salam both of them pls @cafe_pastel @deedee_cabrera
cafe_pastel : #sitinurhaliza #krisdayanti
cafe_pastel : @tiharn89 , tak sempat ;p
izzatisupu - soel_03 - fxsysysy11 - ritzpixture -
instagram
saedlouis
Siti Nurhaliza moments backstage Siti Nurhaliza LIVE in Singapore Photo by SAEDLOUIS PHOTOGAPHY @Saedlouis #saedlouisphotography #fotobysaedlouis #sitizone #sitinurhaliza #sitinurhalizaliveinsingapore #datositinurhalizaliveinsingapore #singaporean #singapore
saedlouisphotography - singaporean - singapore - sitinurhalizaliveinsingapore - fotobysaedlouis - sitinurhaliza - sitizone - datositinurhalizaliveinsingapore -
bonifacejane - nizamfouzi - ay_eeda - farhan_hasnan -
instagram
warnermusic_malaysia
Dapat juga ketemu. Makan malam di kediaman @ctdk ! Nyaman banget makanannya. Terima kasih Dato' dan keluarga. #bertubitubi #krisdayanti #sitinurhaliza #diva #icon
bertubitubi - krisdayanti - diva - sitinurhaliza - icon -
walldeco_modern_stylish : πŸ‘πŸ‘πŸ‘
anneaddry : @krisdayantirl #bertubitubi
aras365 : 2 divaz ( :
krisdayantirl : @warnermusic_malaysia terimakasihpun jemputan dr keluargaku dsni @warnermusic_malaysia
siiddah - farrasharomzzz - fxsysysy11 - narutaz -
instagram
cikmiyazara
Gini laa gamaknyaa kalau takde koje memalam cenggini kat umah sewa kita ni. Haii datuk siti, kita pinjam gambar sat naa. Sebab datuk pakai tudung kaler kuning cam kita hari tuu. Weee, sesuka jaa nii. #Takdakeje #SitiNurhaliza Vs #CikMiyaZara
takdakeje - cikmiyazara - sitinurhaliza -
izzulhakim : Wah!! Clone siti la @adaizzul !!!
cikmiyazara : Hahaha. Hasil make up @adaizzul gituuu. Mano nak carik ann. Kikiki
adaizzul : Sebijik @cikmiyazara ..teruja i noks! ;)
yasminafifa : Lepas ni bole apply jd model.. U got what it takes.. 😻😻
cikmiyazara : Jgn tak percaya yeaa @adaizzul. Hihihi. Kerlass ko jahh
cikmiyazara : No no no laa sis @yasminafifa. Just for funn jaa nii. Hehe. Test make over for weddings miya soon. Inshaallah.
finasrusli - farahanim_ahmad - ritzpixture - yasminafifa -
instagram
Statigram feedback