aliffsitizoners
Sanatai2 di petang hari bersama keluarga... @ctdk @rozisangdewi #sitinurhaliza #sitizoners #seribukemanisan #kumilikmu #karaoke
kumilikmu - sitizoners - seribukemanisan - sitinurhaliza - karaoke -
syura8398 - lillylyana - sitizoner - szlee7 -
instagram
khairaoul
Dato @ctdk jgn marah yer... Sebenarnyer x sabar tgu lagu dari Dato... So parody ni khas untuk Dato Siti always best... #parody #jer #jgn #buat #spekulasi #yer #i #love #sitinurhaliza #forever
jer - forever - love - spekulasi - jgn - i - sitinurhaliza - buat - yer - parody -
bellaminkarim : Parah! Kronik ko ni! Haha
shemom : Buruk benar giginya.. Lol!
khairaoul : @shemom gigi x sempat buat braces... Hahahah
khairaoul : @bellaminkarim kan xpe janji video ni milik aku yg sah... Never tiru okay... Hahaaahaha
bellaminkarim - _emiash_ - ridhwanrazak22 - najibmdrazali -
instagram
shandrady
Finally, meet personaly with the beautiful and adorable singer Siti Nurhaliza πŸ’–πŸ’‹#ctdk#sitinurhaliza
sitinurhaliza - ctdk -
ijan729 : Luv ct
maryamisa9047 - ijan729 -
instagram
apriliapin
#sitinurhaliza #bukancintabiasa #bestsong
bukancintabiasa - bestsong - sitinurhaliza -
wcitra -
instagram
mizz_ada
Karok sikitttt! Haha #diari hatimu #sitinurhaliza #mizahadathebest! Haha πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜πŸ˜πŸ˜ @amizah_anuar
diari - sitinurhaliza - mizahadathebest -
amizah_anuar : @wannurulatiqah ..zioddd...
mizz_ada : Hahaha msti lah sedap @wannurulatiqah
nurulizzamd : ini mmg mknan ko @mizz_ada
mizz_ada : Haha tau xpe! @nurulizzamd πŸ‘πŸ‘πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜Š
aisyahcikmissi : Rindu nk dgr @amizah_anuar nyanyi live..nk ikot karok jgk bole? Heheee
amizah_anuar : Dialu alukan baby @aisyahcikmissi
mizz_ada : Jommmm la @aisyahcikmissi! Hee
aisyahcikmissi : Hahaaaa..nak pg..tpi takot balik umah kene tidur luar je..
amizah_anuar - miss_najihah - aisyahcikmissi - lebaifarid -
instagram
sitiafiqah8
Siti tgh Buat pe tu..#sitinurhaliza
sitinurhaliza -
jemylyasitizoner - bella_de_lunna - sitizoner -
instagram
theruzannanana
::::inner silang patern ini pulak tgl wrne2 ini sahaja.... RM15 #sayajual #innersilang #hijab #color #muslimah #fashion #fashionista #color #hijabstar #hijabgirl #safiyyatv9 #tudungonline #anaktudung #anaktudungsilang #sayajualanaktudung #inner #anaktudung #bestselling #fastselling #bestprice #onlineshop #jualan #sitinurhaliza
fashion - anaktudungsilang - jualan - color - anaktudung - hijabgirl - tudungonline - hijab - hijabstar - onlineshop - sayajual - bestselling - innersilang - sayajualanaktudung - muslimah - fastselling - sitinurhaliza - safiyyatv9 - bestprice - fashionista - inner -
thesashastudio - promo_osindo - piqahpah27 - nadiapumpkin -
instagram
theruzannanana
πŸ’• INNER SILANG πŸ’• RM15 Tinggal warna2 ni jew. .. grab now..... #sayajual #newstok #newitem #kaincotton #hijab #color #muslimah #fashion #fashionista #hijabstar #hijabstore #hijablover #hijabgirl #safiyyatv9 #girl #women #malaysia #inner #innersilang #cotton #sohobazar #2014 #raya2014 #sayajualinner #innersilangct #innerct #innersitinurhaliza #onlineshop #jualan #sitinurhaliza
raya2014 - fashion - sayajualinner - color - fashionista - hijabstore - malaysia - hijabgirl - sohobazar - innersitinurhaliza - hijab - girl - innersilang - hijablover - hijabstar - kaincotton - cotton - sayajual - safiyyatv9 - innerct - jualan - onlineshop - innersilangct - muslimah - inner - sitinurhaliza - newitem - 2014 - women - newstok -
thesashastudio - piqahpah27 - luxuryfashionstyle_ - oyienbeauty -
instagram
ailizajamil
#sitinurhaliza#nazamlebaran#karaoke
nazamlebaran - karaoke - sitinurhaliza -
razlyrazak : tak ajak k fine :(
ailizajamil : Ajak pon mcm sempat je... Huhuhu.... Nt kita p ye...
afif_fahim - sitizoner - wannoornadiah - razlyrazak -
instagram
applegreenluna
Happy birthday to the adorable Nurul Shukor! Always a fans of you artwork!! #makeup #makeupartist #sitinurhaliza #girl #red
girl - makeup - makeupartist - red - sitinurhaliza -
adi_eiyll - nizatanahming - awangamar7crew - syairaziescha -
instagram
princeadib85
Iklan ni #sitinurhaliza ke #sitinurhaliza
sitinurhaliza -
justine_philip - glutashopwink - sitizoner - jayaerial -
instagram
mierul82
Saya bersama #SitiNurhaliza @ctdk di #Angkasapuri... Lama dah ni... 8 tahun yang lalu rasanya... Miss u Kak Iti!!! #throwback #balingbelakang Masa ni Kak @rozisangdewi busy makan kat kerusi penonton... Hehehe... Alahai...
throwback - balingbelakang - angkasapuri - sitinurhaliza -
mierul82 : Hahaha... dulu lain sekarang lainnnn @marrmohamad
mrmrsyusuf : Kurusnya @mierul82 ...πŸ˜‰πŸ˜‰
cteafairuz : Wahhhh kebudak budakakan muke mierul hehehe
mierul82 : Hahaha @mrmrsyusuf Memang... keding
mierul82 : Hiks... nampak sangat Mierul dah tua skrg ni kan @cteafairuz
hafizahsith : Adakah itew...
mierul82 : Iya... sebelah saya itu Siti Nurhaliza
mierul82 : Cc to @hafizahsith
lsg_lia - roseanne66 - hems98 - anburoots -
instagram
thenauzir
🎢.....tiada yang mustahil didunia...segalanya mampu ditawan....sejauh manakah kemahuan demi ke sana....🎢 #LebihIndah #SitiNurhaliza #playlist #artist @ctdk
playlist - lebihindah - sitinurhaliza - artist -
rosmizan_ar - shahnisan_isa - ziafmihar - acekemal -
instagram
hafizahusin8
masker putih telur RM18 ..... ... Putih telur ayam mengandung berbagai zat aktif yang sangat berkhasiat untuk , merawat dan nutrisi tambahan pada pori-pori kulit wajah. jadi bagi yang suka melakukan perawatan wajah disarankan untuk menggunakan putih telur, masker putih telur juga menjadi solusi bagi anda yang memiliki bekas jerawat. - SESUAI TUK BAGI KULIT BERMINYAK, BERJERAWAT ATAU KUSAM? MAHU CARA MUDAH MERASAI TAMPALAN MASKER IBARAT PEMAKAIAN PUTIH TELUR TRADISIONAL? Pm β€ͺ#β€Žhafizahusin‬ #0199054450 Nak COD Area bandar tasek mutiara Batu kawan Bukit tambun Sungai bakap Bukit minyak Pm #hafizahusin #0199054450 (4 photos) KELEBIHAN EGG MASK : - Menanggalkan sel2 kulit mati dengan berkesan - Dapat menganjalkan serta melicinkan kulit - Membantu menghilangkan blackhead & whitehead - Memudarkan parut-parut halus - Mengecilkan pori-pori kulit muka - Mengecutkan jerawat - Mengatasi kesan sunburn pada wajah - Menyejukkan dan menenangkan kulit yang stress - Mengurangkan masalah kulit berminyak - Juga membantu mencerahkan kulit - Sesuai untuk semua jenis kulit dan boleh diguna lelaki/wanita CARA PEMAKAIAN EGG MASK : 1. Cuci/basuh muka dengan sabun/cleanser sedia ada dan keringkan 2. Sapu mask pada seluruh muka kecuali bibir & mata secukupnya 3. Tunggu 15-20 minit sehingga ia benar2 kering (mengadap kipas angin disarankan) 4. Tarik mask perlahan2 dari bawah ke atas 5. Rasai wajah yang lembut, halus dan lebih bersih! 6. Guna 2-3 kali seminggu untuk hasil optimum ** Tips: Simpan mask dalam peti sejuk beberapa minit sebelum guna buat pemakaian anda terasa lebih cool dan segar! KANDUNGAN EGG MASK : ** Albumen (putih telur), Hydrolyzed Elastin, Collagen Berat 85 gram #putih #petua #sitinurhaliza #blackhead #whitehead #parut #jerawat #jeragat #kusam #sunburn #gebu #glow #murah #jual #lelong
putih - gebu - murah - lelong - hafizahusin - sunburn - glow - whitehead - jeragat - jual - kusam - parut - sitinurhaliza - jerawat - petua - blackhead - 0199054450 -
farizayahaya : Nak satu
areya_suraya - ziranawi - farizayahaya -
instagram
inspirasi_siti
Amin By @ctdk "Ya Allah dikau berkati &rahmati usaha insan2 yang berjuang ke jalanMu.. Habib Naufal Al-Kaff" via @PhotoRepost_app #SitiNurhaliza #Islam
sitinurhaliza - islam -
nurulnsal - nurulfiza93 - n3marci4 - suhaini78 -
instagram
inspirasi_siti
By @ctdk "SubhanAllah....keindahan gunung salak di liputi awan pagi.." via @PhotoRepost_app #SitiNurhaliza #Islam
sitinurhaliza - islam -
nurulnsal - nurulfiza93 - n3marci4 - irdina_amani -
instagram
inspirasi_siti
By @ctdk "Inilah pencarian utk perjalanan kali ini..bersama Habib Naufal Al-Kaff ..alhamdullillah.." via @PhotoRepost_app #SitiNurhaliza #Islam
sitinurhaliza - islam -
n3marci4 - cikdebu - irdina_amani - ceqsiti -
instagram
farraoffera
Kenapa perlu menggunakan produk yang mengandungi kimia???? Tahukah anda bahawa produk produk kecantikan kebanyakkannya mengunakan merkuri yang sgt berbahaya untuk kulit manusia?semata mata ingin menjadi cantik sekelio mata anda sanggup merosakkan kulit dan menyebab kan radang yang semakin teruk pada kulit? Serta boleh menyebabkan cancer??????? Jadi anda harus fikir semula!!!! Seharusnya anda harus memilih produk produk yang tidak mngikis lapisan kulit dan merosakkan lapisan epdermis kulit anda!!!! Sesal dahulu pendapatan sesal kemudian tiada guna... Apa itu skincerity??? Ia adalah sejenis masker pertama didunia yg membenarkan udara mengenai kulit,sambil mngekalkan kelembapan dan membasmi kuman pada kulit. Ia juga mnyediakan penyembuhan yang terbaik dr dalam secara semula jadi!!!!! Produk ini adalah berdasarkan klinikal dan kosmetik dah sah diakui oleh determologist US...selamat untuk semua golongan.. Mengapa ia berkesan??? Ia mengandungi acetone yg membersihkan kulit dr bakteria dan meruap serta kering untuk hanya beberapa saat...vitamin E pula akn meresap ke dalam pori2 muka berfungsi sebagai antioksida dan melawan kerosakan sel. Minyak biji anggur juga menjana pembentukan kolagen.topeng pula akan menarik segala swl sel kulit mati, dan mengurangkan kedut di bahagian yang berkenaan.Sekiranya anda mengalami masalah selulit,bekas jerawat yg berlubang,luka yg dalam serta jeragat skincerity akn membantu membaiki lapisan daging kulit dr dalam dan meratakan kulit sehingga kulit benar benar sembuh dan rata. Bg selulit pula skin cerity akn membantu memcantukan segala kulit yang telah kendur...dan jeragat akan dirawat dr dalam mengikut setiap lapisaan muka... Ramai yang telah mencuba dan berjaya!!!!! Anda pula bila?????? Skincerity one bottle one solution!!!!!!!!! Wassup : 0182683839
produkkecantikan - meniagaonlie - syjual - acne - cantik - gojes - kl - amkrew - sitinurhaliza - pesonapengantin - ubatkurus - wun - pimple - selayang -
farraoffera : #syjual#meniagaonlie#produkkecantikan#gojes#amkrew#pesonapengantin#sitinurhaliza#pimple#acne#kl#selayang#cantik#wun#ubatkurus#
lilmisswawa - emm4nf4rriez_ - nazrenw - ega1927 -
instagram
aininurhaliza
By @ddoia08 "Credit pic : #pixleyeproductions #15april2014 #minggusetiausahabersamadatositi #lebihindahbersamadatositinurhaliza #sitizoners #sitinurhaliza" via @PhotoRepost_app
minggusetiausahabersamadatositi - sitizoners - sitinurhaliza - lebihindahbersamadatositinurhaliza - 15april2014 - pixleyeproductions -
jemylyasitizoner : Tq cyg... muahhhhhh... @aininurhaliza
aininurhaliza : @jemylyasitizoner hehehe welcome kak iya πŸ˜‰
farahliyana18 - elliaellianaa - zalikhaawaluddin - szlee7 -
instagram
azleenrose
Sopan giteww~ β€οΈπŸ’œπŸ’™πŸ’›πŸ’š superb performance by my lovely boss @ctdk ~ miss u already! 😘 #show #dewanhakka #safa #sabah #sitizoner #sabah #ctrace #sitinurhaliza
sabah - sitinurhaliza - dewanhakka - sitizoner - show - ctrace - safa -
edi6541 - azlena08 - junaidamanta - aiemydanissha -
instagram
shahzeleemi
Once upon a time.. #apm2011 #sitinurhaliza
apm2011 - sitinurhaliza -
fromatozhaf : Is it just me or you look like Edward Cullen in this picture? πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜°πŸ˜°
thereveuse : I still can't believe how white you were...... What went wrong man
sunnyxskfl : Masih boy lagi
ayiirah_ : Berduet per ngn siti
candychye : Don't look like you!
kxttykatz : Is that even you????? Dont kid around, Shahz.
farhaanan : Hahahahah!
shrinadja : Kak Siti!!!
saiperro - erzzie - muuushyy - juliebiscuitss -
instagram
azleenrose
Yeayyyy~ dah kena sign! Thanks boss @ctdk β€οΈπŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’™ u always! #sitizoner #sitizoners #sabah #sitinurhaliza #ctrace
sabah - ctrace - sitizoners - sitinurhaliza - sitizoner -
qasehintan91 - sitizoner - juju_syg - greynana -
instagram
razzmann_v6
27th April : @ctdk #sitinurhaliza #sitizoner
sitizoner - sitinurhaliza -
raihana1505 - kuntumlyana - marrmohamad - aienwanie -
instagram
neng_asich
singer - ctdk - memories - idola - diva - instagood - malaysia - lagulama - sitinurhaliza - instalike - albums - songs - idol - oldsongs -
neng_asich : Assalamu'alaikum,kak @ctdk look what I found..ni punya akak saya ^_^ #ctdk #SitiNurhaliza #singer #diva #albums #lagulama #oldsongs #songs #memories #idola #Malaysia #idol #instalike #instagood
ricky_rahim - fatinnraaah - hsytzcn - kausarofficial -
instagram
annasuejewelry
Im still having @ctdk fever.. 😍😍😍😍 #bead #beading #bibnecklace #necklace #needleandthread #handmade #crystal #couturejewelry #style #styles #selfmade #stylista #statementnecklace #necklace #needleandthread #handmade #accessory #annasuejewelry #madeinborneo #madeinmalaysia #malaysianmusic
styles - madeinborneo - sitinurhaliza - stylista - bibnecklace - jewelrydesign - kalungbib - couturejewelry - bead - statementnecklace - accessory - necklaceoftheday - style - rantaibib - statementjewellery - selfmade - malaysianmusic - madeinmalaysia - beading - handmade - crystal - rantai - kalung - necklace - annasuejewelry - needleandthread -
amyslaila : Lpas tgk ct pkai terus minat necklace ni...mcm mana nak order?
sitizoner : Necklace cantikk!!
amilaedy : Necklace ni mmg lawa. Vavavoom. Cantik kerja tangannya datin.
annasuejewelry : Tq @sitizoner @amilaedy im so happy 😊
annasuejewelry : @amyslaila tq..plz pm me at my FB page for prices ya https://www.facebook.com/AnnaSueJewellery
ida_hanicomb : Woohoo kacakkk sis!! Suk eh :D @annasuejewelry
rosmimahanuar : Cantiknyer @annasuejewelry
annasuejewelry : #sitinurhaliza #statementjewellery #jewelrydesign #necklaceoftheday #rantaibib #rantai #kalung #kalungbib
azizahsalim - hadiemahmud - esmilasafri - feezaadnan_one -
instagram
annasuejewelry
This piece was exclusively made for Dato Siti Nurhaliza, Malaysis's no.1 singer #beads #beading #bibnecklace #necklace #needleandthread #handmade #instafashion #crystal #couturejewelry #jewelry #jewelrydesigner #accesories #annasuejewelry #style #selfmade #stylista #statementnecklace #fashion #fashionista #fashionforward #madeinborneo #madeinmalaysia
sitinurhalizaliveinsingapore - fashion - akademifantasia2013 - fashionista - beads - stylista - bibnecklace - madeinborneo - couturejewelry - statementnecklace - instafashion - fashionforward - style - selfmade - jewelry - madeinmalaysia - akademifantasia - beading - handmade - crystal - sitinurhaliza - necklace - annasuejewelry - jewelrydesigner - needleandthread - accesories -
annasuejewelry : #sitinurhaliza #sitinurhalizaliveinsingapore
annasuejewelry : #akademifantasia #akademifantasia2013
fashionable_shafa - zlatik_salatik - ayusof - neesa_rabuan -
instagram
maya_qarmyla
Hot selling kurung siti. Material chiffon with full lining Free size (fit s to l only) 1 set dress + shawl #Mayaqarmylaonthenet #sayajualonline #sayajual #Onlineshoppingmalaysia #Instashopmalaysia #sitinurhaliza #dresschiffon #dresscantik #dressgojes #freeshawl #freesize #bajuraya #kurungsiti
sayajual - bajuraya - dresschiffon - dresscantik - onlineshoppingmalaysia - instashopmalaysia - dressgojes - sitinurhaliza - sayajualonline - mayaqarmylaonthenet - freeshawl - freesize - kurungsiti -
maharani_zaza : Cantek!!!!kalo ke sarawak tmsk postage brapa????
maya_qarmyla : @maharani_zaza rm150 tmasuk postage 1msia
eisyanaz - officialzasspak - maharani_zaza - indaputryisham -
instagram
syarkgj
rengsa yg melanda ketika drive sensorang., sawan 🐽.. hahaha! medley dari siti nurhaliza., gichuu., #bisakah #mengapakaulupakan #gelorajiwa #sitinurhaliza #mampoo?
mampoo - bisakah - mengapakaulupakan - sitinurhaliza - gelorajiwa -
mimosa_san : AMBOI
syarkgj : @mimosa_san hahaha!! kt pj xleh buat gini. jln jem sokmo. haha
mimosa_san : rumah iols sbelah skolah. xnaik kete. mmg xleh buat laa haha. kang buat jgak pelik plak org tgk cikgu meroyan nyanyi HAHA
syarkgj : @mimosa_san lagi 5minggu je. pastu jom nyanyi sama
noreenismail - mimosa_san - wawamelur - raphealryan -
instagram
sansyineteeyana
Thank you for being amazingly friendly @ctdk . I am always a fan! #amazed Ini seja hasil #selfie yg tidak bergegar. Hahaha #sitinurhaliza #speechless #rolemodel #bestnightofmylife #onceinalifetimeopportunity #sabah #lastnight
rolemodel - selfie - speechless - sabah - onceinalifetimeopportunity - amazed - sitinurhaliza - lastnight - bestnightofmylife -
fanziruji : Jealous. Grrrr.
sansyineteeyana : Heheheh @fanziruji
fanziruji : Hetchu!
syura8398 : Bestnye dpt jumpa dato ct
sansyineteeyana : Rezeki @syura8398 ..hehe
syura8398 - izulya_aziz - thatgirlfrisca - irazshoppe -
instagram
eiqrazak
#enjoy my saturday with playing #badminton with @ak_razak @sitifan86 & aliff
enjoy - reachourgoal - badminton - sitinurhaliza -
ak_razak : buldge outttt!!!
sitifan86 : Xnak letak real pic kewwww..ek elehhhh
eiqrazak : @ak_razak #reachourgoal
eiqrazak : @sitifan86 bajet #sitinurhaliza leh leeee
ak_razak : jyeah! perceive to happen yaw!!
sitifan86 : Hehehehehe sekali sekala kannn..tunggu kurus betul yeww..wekkk
eiqrazak - ak_razak - teresasc15 - asdin17 -
instagram
sansyineteeyana
#selfie dengan Datuk Siti Nurhaliza @ctdk ! She's so pretty, down-to-earth and an amazing lady. God, somebody pinch me! #bigfan #sitinurhaliza #no1singer
selfie - no1singer - sitinurhaliza - bigfan -
sansyineteeyana : Rezeki ba tu @ijah_28 ..hehe
ctaina_mardhia : Best nye...
cecekichi : Untungggg lerrr :D
jejadkoshi : Cantik.. :)
sansyineteeyana : Sila jeles @cecekichi hahahhahah
sansyineteeyana : @jejadkoshi she is seriously cantik... like so so so prettay..
myoliesky : @sansyineteeyana uiyooooo.....gelaaa laaa
sansyineteeyana : @myoliesky hewhewhew
atieyahatie - zahr90 - louisa_vent - irazshoppe -
instagram
zaimizakariya
Haha dah lame rseny tak pegang keyboard.. chord pun men belasah jee.... hehe sori lagu jiwang..sbb senang main. 😎 hahaha #hafiz #sitinurhaliza #muarahati #cover #sing #song #music
music - hafiz - sitinurhaliza - song - muarahati - sing - cover -
zaimizakariya : @sigadiskerempeng perhh.. bile mse ntah femess..... haha
izatt7878 : Artis boss.hehe nk sign
aaronafiq : Boekk nihh..haha
sigadiskerempeng : @zaimizakariya sentiasaaa femesss ..tgokkk tuuu siapp ada orggg nk signnn lg..huhuhu
sigadiskerempeng : kalau chordd pun main belashh..bely jd composer lagu..ada bakat ;) hebat2..
zaimizakariya : @izatt7878 haha mung laa artis pokjatt.... :)
zaimizakariya : haha ape ntah yg hebatnyaa.. @sigadiskerempeng basic pun takde... hehe
sigadiskerempeng : @zaimizakariya hebat maenn belasahhh tp jadi lagunya..hahahaha
gierayyan - naqebbb - naddrico - yana_sobri -
instagram
phi0rakid
Sing me to sleep my dear.. ;) hehe #newplaylist #armylife #guardduty #19042014 #sitinurhaliza
armylife - guardduty - newplaylist - sitinurhaliza - 19042014 -
phi0rakid : Hahahahahahah!! Sing her song kay.. :) @sophienoura
sophienoura : Ok bby!! :) but only for u to hear!
sophienoura : @phi0rakid btw i play taken justt now and im the top 10 survivor.i WON! HAHAHAHA!! :D
phi0rakid : Congrats!!! :) proud of you! Hahahahahahahah!!
adilinaidil : Ya maulai ya maulai!!!! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
sophienoura : @phi0rakid buy me more fight game ok! :) proud of me? Hahahaha!!
phi0rakid : @adilinaidil hahhaha!! Suke eh kau??! "Ya maulai!"
phi0rakid : @sophienoura okay.. :)
ershadtjy - fxsysysy11 - izziezie - fcukgrowingup -
instagram
Statigram feedback