asriazam
Status Khas utk #RozitaCheWan #CheTa.. well, I'm one of her fans.. #whatever
rozitachewan - whatever - cheta -
farishmohd75 - shukri2509 - ashrafmdakhir - kyleqie -
instagram
koleksi_yasmin
β™‘Telekung Sulam organza Semi Sutraβ™‘ Nk info & color:sila whatsapp ke: 019 3376212 #telekungonline #telekungcantik #telekungmurah #telekungcantik #telekungberwarna #telekung #telekungcottonputih #kedaitelekung #jualtelekung #igbiz #igshop #instashop #sayajual #sayajualmurah #bizonline #bazarpaknil #rozitachewan #hantaranperkahwinan #belionline #jualtelekung
telekungmurah - igshop - belionline - hantaranperkahwinan - telekung - sayajualmurah - rozitachewan - igbiz - sayajual - bizonline - bazarpaknil - jualtelekung - kedaitelekung - telekungberwarna - telekungonline - telekungcantik - telekungcottonputih - instashop -
officialzasspak - misz_camelia -
instagram
adasandha
belanja @iddinanuar & warga Primadona Fitness Studio. Haaaa kelassss kan duta Primadona ni πŸ‘ŒπŸ˜Ž @rozitachewan1 #rozitachewan #mstarvip #mstaronline #airasia
airasia - mstarvip - rozitachewan - mstar - mstaronline -
adasandha : Abg @azlan_yaacob alaaaa kasi chance la. Abg lg slalu buat p/s dgn artis2 kannnn hehehee bila nk ajak ada p/s lg?? Kan @nadiahzulkepli πŸ‘ŒπŸ˜‹
adasandha : Abg cik @iddinanuar dia cantik glerr okayyy πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜‹πŸ‘ŒπŸ˜Š
adasandha : Kak @dillaclarkson mmg kisah dongeng utk ada sehari ni 😻😻😻
adasandha : @nsaadenan yup cheta mmg lg tinggi dari ada πŸ‘ŒπŸ˜Š wlupun both if us pki heels. Dia mmg tinggi. N anak bujang dia pun boleh tahan gantengnya πŸ‘ŒπŸ˜Ž
azlan_yaacob : Hehe bgtau je
nadiahzulkepli : Ada abg @azlan_yaacob shoot artis je skrg. :p
azlan_yaacob : Rezeki @nadiahzulkepli @adasandha ;)
adasandha : #mstar
rozitavers - din0nin0 - nadiahzulkepli - nsaadenan -
instagram
fazlinasam
Senyumkan Sedekah.. Nanti Mesti Comel Macam Cik Ta.. Hehe.. #Rozitachewan #Zainsaidin
rozitachewan - zainsaidin -
fazlinasam - mummy_keychik - angelikaakatyeva -
instagram
faesredzuan
Mana yang duk terpikir pikir nak bagi hadiah apa kat anak tu boleh la bertemu dengan aku lekas. Boleh la aku sajeskan hadiah power untuk anak kalian. Walaupun tak semegah dan semewah BMW 6 series, tapi nilai dan manfaat yang bakal tersedia boleh tahan powernya! Lengkap dengan dana perubatan, simpanan pelajaran siap sekali bonus kalau anak kau dapat result power dalam exam. Nah, kau nak tunggu ape lagi? #takaful #forallforlife #smartlink #takafullink #rozitachewan #kahkahkah
kahkahkah - rozitachewan - forallforlife - takafullink - takaful - smartlink -
afiq_syazana : Cuti bulan 6 free dtg jumpe aku erk...
faesredzuan : InsyaAllah boleh @afiq_syazana. Dah bakal dapat title bapak ke belum?
afiq_syazana : Hahaha...belom lg bro...byk bende nk setel dulu...kihkihkih
faesredzuan : Hahaha.jgn tunggu lama bro @afiq_syazana.lambat balik semenanjung nanti.
afiq_syazana : Bkn tggu lame...ade la plan die...kene merancang betol2...kihkihkih
faesredzuan : Hahaha.iyelah kita merancang tuhan yg menentukan yedak @afiq_syazana
afiq_syazana : Hahahaha...dat right...betol...betol
ruffeeyruffian - sabreeyunus - ah_choong - afiq_syazana -
instagram
naimfazrin
Semalam birthday #abangrozi .. Hari ni celebrate... happy birthday, dude... #birthdayboy #rozitachewan heheheh :-)
birthdayboy - rozitachewan - abangrozi -
iammurnie : Knp perlu hashtag che ta???
naimfazrin : Rozi-ta che wan...heheheh :-) @iammurnie
iammurnie : Hahaha..sengalll
jahizajalal : gila sempoi abg #rozi #tachewan
naimfazrin : @iammurnie hahahah :-D
naimfazrin : @jahizajalal sempoi! !! Heheheh :-)
ctfais - atiraharita - ijatkojat - wanie_kyzzuwa -
instagram
rozitavers
Good Morning πŸŒžπŸ˜‹ Iparku Diva #nw 😁✌️rinduuuuu gila kat @rozitachewan1 πŸ˜‚πŸ’•πŸ’‹β€οΈβœ¨ #rozitachewan πŸ‘‘
rozitachewan - nw -
niezarlangau - izzahdaud17 - qilahbalqis - suriwanx_ -
instagram
longevite_onlineshopfs
Betol ... Best ! Kulit lembut, lembab... Dah tak berminyak serta tona kulit makin nak sekata!! "Happy wt this product" πŸ˜πŸ‘ Cuba dulu baru percaya! 😊 Info lanjut +60169471660 Mudah je nak consume. "Tiada pantang", Tak ada kesan sampingan & BERKESAN. #longevite #jualbelionline #sayajual #dafiismailsabri #rozitachewan #instadaily #instamalaysia
jualbelionline - sayajual - rozitachewan - instamalaysia - instadaily - dafiismailsabri - longevite -
mrsnazrin : @tinazluvbakerz
anne_fazira - dya2401 - asyrafzamahary - arifwanie -
instagram
koleksi_yasmin
β€’TELEKUNG TRAVELβ€’ β€’Berminat,sila whatsapo ke 019 3376212 β€’Harga yg sgt2 berpatutan #instashop #bizonline #kedaitelekung #telekungonline #Telekungtravel #telekungcantik #telekungmurah #telekung #bazarpaknil #rozitachewan
telekungmurah - telekungtravel - bizonline - bazarpaknil - telekung - kedaitelekung - telekungonline - rozitachewan - telekungcantik - instashop -
aminika5 -
instagram
kosmetikkuantan
REVOLUSI HARUM MALAM Sila baca, lihat dan fahamkan! PENUTUP COKLAT (KELURAN PERTAMA AWAL NOV 2013) Penutup warna coklat pengeluaran yg pertama..disebabkan customer complain bila dapat stok penutup pecah jadi kita tukar penutup warna putih..jadi penutup coklat tidak wujud lagi,..cuma gambar je ada.. PENUTUP PUTIH (KELUARAN KEDUA PERTENGAHAN NOV 2013- PERTENGAHAN JAN 2014) Disebabkan penutup coklat selalu pecah jadi kita tukarkan kepada penutup putih yg lebih kuat dah lebih kukuh..memang x pecah bila customer dapat barang..tapi disebabkan harum malam semakin glamour dan berkesan tiruan pula muncul..tapi penutup putih masih ada yg ori ya..tetapi pastikan cek botol sebelum beli sebab penutup putih ada yg ori ada yg tiruan.. PENUTUP PINK (HUJUNG JAN 2014 SEHINGGA KINI) Untuk membendung masalah tiruan yg berleluasa pihak company Legacy Secret telah ambil tindakan untuk menukar semua penutup kepada penutup warna pink dan ada cop hologram pada permulaan..Tetapi sekarang cop hologram kita tidak letak tetapi ada emboss Legacy di botol.. Sekarang pihak company hanya mengeluarkan penutup warna pink saja dan tidak mengeluarkan lagi penutup putih..jadi sesiapa yang order awal / tengah bulan JAN semua dapat penutup putih!! mengingatkan diri sendri #cod #codkualakrai #kualakrai #harummalam #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #guchil #guchil3 #sm3k #kuantan #johor #kl #datukct #rozita #rozitachewan #setialam
guchil3 - rozita - sayajualmurah - johor - bazaarpaknil - rozitachewan - guchil - kualakrai - datukct - sayajual - codkualakrai - kl - setialam - cod - sm3k - harummalam - kuantan -
lokalah - nonamesebali -
instagram
lightningupyourlife
For scoring 9A's this guy is getting BMW GPower. #Asian#kid#RozitaCheWan#
rozitachewan - asian - kid -
vinoshinitheethen - vishii_thecrazylady - samischelle - motionwarrior -
instagram
sweetallinabymazzuana
printed cotton wide shawl.. pls pm,wassap or sms ya darls β™₯β™₯β™₯ #wideshawl #wideshawlmurah #shawl #rozitachewan #sayajual #borong #bazaarpaknil #bawal #couture #muslimah #malaysiashoponline
sayajual - wideshawlmurah - shawl - couture - malaysiashoponline - muslimah - rozitachewan - borong - bazaarpaknil - bawal - wideshawl -
instagram
fabuloustylish
POLO CLASSIC BY RALPH LAUREN.. READY STOK 118ML RM180 INTERESTED?? WHTSAPP 0177936662 #perfumewangi #fabuloustylish #qasehdamiaboutiqe #original #bizig #mankajang #top5 #malaysiaonlieshop #bazaarpaknil #rozitachewan #man #onlineshopmalaysia
bizig - fabuloustylish - top5 - perfumewangi - onlineshopmalaysia - rozitachewan - malaysiaonlieshop - bazaarpaknil - mankajang - original - qasehdamiaboutiqe - man -
lyzz_namz - bigtimebuzzpromo -
instagram
longevite_onlineshopfs
Hi All.. 😊 Testi yg disyer oleh salah seorang penguna #LONGEVITE ! πŸ‘ Bagus sekali !! 😊 Nak beli dgn harga RM1XX..?? sila text/whatsapp 0169471660 😘. #sayajual #jualbelionline #instamalaysia #rozitachewan #dafiismailsabri #instadaily
jualbelionline - sayajual - rozitachewan - instamalaysia - instadaily - dafiismailsabri - longevite -
a_xie - zielanoryahoocom - azrul910 - allureayu -
instagram
longevite_onlineshopfs
Fakta hari ni. Just nak syer apa yang tertulis dalam pancaindera hari minggu lepas. Che Ta menegaskan beliau hanya merupakan Duta kepada dua produk kecantikan iaitu Safi Rania & LONGEVITE sahaja. #longevite #sayajual #jualbelionline #instadaily #instamalaysia #rozitachewan #dafiismailsabri
jualbelionline - sayajual - rozitachewan - instamalaysia - instadaily - dafiismailsabri - longevite -
projekhijo : Longevitte dengan Longevite sama atau lain? Dalam kenyataan tu Longevitte.
longevite_onlineshopfs : @projekhijo sama, just salah eja tu.. mmg duta Longevite (Rich Beauty) @rozitachewan1
longevite_sue7537 - miszfarie - mohd_is - samsollisginger -
instagram
longevite_onlineshopfs
Nak cantik...? Nak sihat kan... ? Kena lah makan #Longevite. Jangan skip pengambilan #Longevite.. mesti konsisten & pengambilan air putih yg cukup ! Baru la cantik & sihat ! πŸ˜ŠπŸ‘ Yang best #Longevite ni kunyah jer! rasa pun sedap. πŸ‘ Info lanjut +60169471660 #sayajual #longevite #rozitachewan #dafiismailsabri #instadaily #instamalaysia #jualbelionline
instamalaysia - sayajual - rozitachewan - jualbelionline - instadaily - dafiismailsabri - longevite -
wira0805 : Berapa?
longevite_onlineshopfs : @wira0805 u whatsapp I dear 60169471660
dya2401 - pah264 - azrul910 - matpeks_fikri -
instagram
longeviteofficial
Assalammualaikum SelΓ mat Pagi! #longevite #longeviters #rozitachewan #supplement #sayajual
rozitachewan - sayajual - supplement - longevite - longeviters -
longevite_sue7537 : Walaikumuaslm...&Selamat Pagi..😚😚
innezvalve - v4nders - ayuhalimm - batrisyiayasmin -
instagram
fabuloustylish
READY STOK HAND BAG GUCCI 3 IN 1 GRED AAA Boleh bergaya di hari raya nanti,bole juga di jadikan.hantaran,hadiah atau koleksi peribadi anda.. stok limited.. Rm250 serius buyer only.. whtsapp 0177936662 #handbag #gucci #bazaarohhbazaar #bizig #fabuloustylish #borong #jualmurah #rozitachewan
bizig - fabuloustylish - gucci - rozitachewan - borong - handbag - bazaarohhbazaar - jualmurah -
meh_cini -
instagram
skinceritydamansaraperdana
Skincerity bukan sahaja untuk perempuan ,lelaki juga bro .Belum cuba belum tahu (Bersama Sifu Shahrol ) #artis #majalah #akbar #selangor #subang #havoc #stylo #meletop #tv3 #astro #melodi #damansaradamai #kotadamansara #metropolitansquare #uitm #utem #uia #rozitachewan
uia - artis - majalah - utem - damansaradamai - melodi - tv3 - selangor - astro - rozitachewan - meletop - akbar - subang - stylo - uitm - metropolitansquare - havoc - kotadamansara -
testosterone_rx : πŸ˜„
testosterone_rx - yindorayaki - adyraikmar - theknowwherebar -
instagram
rozitavers
Ada jugak RCW dalam Bedah Vs Joyah πŸ™ˆ {p/s ; bukak Astro Prima sekarang (sampai 11:50am) ada RCW dalam Aku Janda Belum Kaya πŸ™Š . Esok (selasa , 10:00-10:30am) bukak Astro Warna , ada RCW jugak dalam Iparku Diva ✨} #repost #rozitachewan πŸ’•
rozitachewan - repost -
yusema_8691 :  SUKA SANGAT TENGOK @rozitachewan <3 SENTIASA GOJESΒ ξ”ξŒ§
hajizil : @rozitavers la ulsng tayang lagi ke @rozitachewan1 @sheeraiskandar @rohayahibrahim #iparku diva@zeelproduction @marrmohammad
mummycomel661gmailcommummycome : The best....
sardinmaniac : che ta dh mcm lara croft plak :-)
rozitavers : @hajizil yes , pagi tadi pun ada 😁
ftnsyfk : @mariahanis best che ta
ekabdl - atenkamal - bapesta00 - nanananonot -
instagram
longevite_onlineshopfs
Happy Monday uols ! Teruskan mengambil #Longevite untuk kekal sihat , bertenaga & cantik sepanjang masa! 😊 DAN mesti-mesti minum air kosong sebanyak 8 gelas (2-3liter) sehari. jangan lupa ya. πŸ‘πŸ˜Š Ada special price taw! Sila whatsapp +60169471660 #longevite #sayajual #rozitachewan #dafiismailsabri #instadaily
longevite - sayajual - dafiismailsabri - rozitachewan - instadaily -
iemarahim11 : Area gombak ade x?
longevite_onlineshopfs : @iemarahim11 u whatsapp i boleh nnti i bg details +60169471660
nadiajojo87 - dya2401 - fiq_mohtar - maizatul_shiqa -
instagram
aseangoddess
The gorgeous #rozitachewan wishing the best for #aidilzafuan and #zaremazainal on #raikancinta #celebratetv #az4ever
raikancinta - zaremazainal - rozitachewan - az4ever - celebratetv - aidilzafuan -
rozitavers - _ainathirah_ - boosepet - fyyra -
instagram
ay0ei
Jangan main -main che ta dah pasang lawyer skang ni.. #saman #vsco #vscocam #rozitachewan #semalampunyacerita #work #ilovemyjob
saman - work - rozitachewan - semalampunyacerita - vscocam - vsco - ilovemyjob -
rozitavers - ay0ei - mpow3r82 - rozitachewan1 -
instagram
fabuloustylish
BAG POLO FOR WOMEN GRED AAA RM170 PRE ORDER PROSES DLM MASA 1-2MGGU SERIUS BUYER ONLY WHTSAPP 0177936662 #begcantik #polo #ralphlauren #bizig #malaysiaonlieshop #rozitachewan #onlineseller
onlineseller - rozitachewan - malaysiaonlieshop - bizig - polo - begcantik - ralphlauren -
uzzraumerra -
instagram
fabuloustylish
CHANEL JUMBO FLAP GRED AAA MATERIAL ARTIFICIAL LEATHER RM240 INTERESTED?? WHTSAPP 0177936662 #chanel #begcantik #wanita #fabuloustylish #onlineshopmalaysia #visitmyig #bizig #bazaarpaknil #freestyle #gred #rozitachewan
visitmyig - bizig - fabuloustylish - wanita - begcantik - gred - freestyle - onlineshopmalaysia - rozitachewan - bazaarpaknil - chanel -
anie_yuane -
instagram
longevite_onlineshopfs
Testimonial dari Regular Customer saya !! πŸ˜πŸ‘πŸ‘ Alhamdulillah! Happy dgr banyak perubahan positive selepas pengambilan #Longevite ! πŸ‘ 1.Suka sbb perisa blackcurrant 2.Rabun jauh semakin OK 3.Tak perlu bancuh dgn air 4.Senang nak bawa kemana shj 5.Denyutan jantung ok 6.Paling suka muka ceria berseri serta segar & mudah bangun pagi Thanks dear sbb sudi syer ! 😘 Kepada yg dah amalkan Longevite jum share dgn kami kebaikan selepas pengambilan Longevite !! 😊 Info lanjut +60169471660 FOLLOW instagram @Longevite_onlineshopfs #longevite #testimonial #instamalaysia #sayajual #instadaily #rozitachewan #dafiismailsabri #jualbelionline
instamalaysia - sayajual - testimonial - jualbelionline - longevite - rozitachewan - instadaily - dafiismailsabri -
samsollisginger - asyrafzamahary - farainhalim - ezatulmazlina -
instagram
longevite_onlineshopfs
alhamdulillah, Sambutan hangat ! #Longevite the best produk untuk kesihatan & kecantikan ! jimat & berkesan tanpa jarum !! hanya kunyah & hisap tak perlu bancuh bagai. πŸ‘πŸ˜Š Info lanjut +60169471660 FOLLOW instagram @Longevite_onlineshopfs #longevite #sayajual #instamalaysia #instadaily #jualbelionline #rozitachewan #dafiismailsabri
jualbelionline - sayajual - rozitachewan - instamalaysia - instadaily - dafiismailsabri - longevite -
longeviteofficial - longevite_sue7537 - cik_sinchan - pia_0mar -
instagram
fabuloustylish
READY STOK CHANEL BEG.. GRED AAA MEMANG MELETOP BILE PAKAI RAYA ATAU HARIAN BEKERJA.. SAPE YG BERMINAT?? WHTSAPP 0177936662.. #chanel #onlineseller #begcantik #jualmurah #gred #fabuloustylish #bazaarpaknil #rozitachewan #noradanish #malaysiaonlineshopping
onlineseller - noradanish - fabuloustylish - begcantik - gred - rozitachewan - bazaarpaknil - jualmurah - chanel - malaysiaonlineshopping -
shardatna : Each brapa?
fabuloustylish : @shardatna rm170 free pos
qashania - earina1166 - meh_cini -
instagram
longevite_onlineshopfs
Memang tak merugikan makan #Longevite ! yayy !! πŸ‘ Kelebihan bahan yg ada dalam #Longevite adalah "Tocotrienol". Kepada yg xtahu kelebihan #tocotrienol ni boleh search & di IG kami ada pos ttg Tocotrienol, kena scroll kebawah ya darling2.. 😊 Sebab tu #Longevite ni berkesan & cepat serta lagi lama amalkan #Longevite ni lagi bagusss sbb lagi lama makan lagi nampak kesan2 positive baik utk kesihatan & kecantikan. πŸ‘ Info lanjut +60169471660 FOLLOW instagram @Longevite_onlineshopfs #Longevite #sayajual #rozitachewan #instadaily #dafiismailsabri #instamalaysia #testimonial
instamalaysia - sayajual - testimonial - longevite - rozitachewan - instadaily - dafiismailsabri - tocotrienol -
reylittle - a_xie - rukiahothman - allureayu -
instagram
fabuloustylish
READY STOK CHANEL RM170 Bole pakai buat raya nanti.. whtsapp 0177936662 #chanel #malaysiaonlineshopping #bizig #onlineseller #bazaarpaknil #awakbeli #begcantik #fabuloustylish #rozitachewan
onlineseller - bizig - fabuloustylish - awakbeli - begcantik - rozitachewan - bazaarpaknil - chanel - malaysiaonlineshopping -
instagram
fabuloustylish
READY STOK.. CHANEL JUMBO TINGGAL 1 JEK LG.. SAPE NK WHTSAPP LAJU2 Artificial leather ..high greD RM180 WHTSAPP 0177936662 #chanel #begcantik #malaysiaonlineshopping #bizig #rozitachewan #onlineseller #highgred #readystok #bazaarpaknil #fabuloustylish
onlineseller - bizig - highgred - begcantik - fabuloustylish - rozitachewan - readystok - bazaarpaknil - chanel - malaysiaonlineshopping -
lyzz_namz -
instagram
fabuloustylish
Rm220.. Gred AAA #qasehdamiaboutiqe #fabuloustylish #malaysiaonlineshopping #bizig #bazaarpaknil #awakbeli #sajual #sayajual #onlineseller #rozitachewan #noradanish
onlineseller - sajual - bizig - noradanish - fabuloustylish - awakbeli - sayajual - rozitachewan - qasehdamiaboutiqe - bazaarpaknil - malaysiaonlineshopping -
leyya_yana -
instagram
longevite_onlineshopfs
alhamdulillah memang ada improvement lepas consume #LONGEVITE. Yang ada Eczema tu mmg kami rekemen anda ambil #LONGEVITE. Sebab terbukti BERKESAN. sebelum terrr..lupa ! kami ada special price tau! Nak tahu sila lah PM +0169471660 #sayajual #longevite #testimonial #rozitachewan #dafiismailsabri #instamalaysia #jualbelionline
instamalaysia - sayajual - rozitachewan - testimonial - jualbelionline - dafiismailsabri - longevite -
asnialias : Nak tanya.. Longevite ni ada persamaan ngan radiglow ke? Tabletnya nmpk cam sama
longevite_onlineshopfs : @asnialias Radiglow xada Tocotrienol .. Myb rasa sama sbb LV blackcurrant juga and setiap tablet LV mngandungi 1000mg/tablet.
asnialias : Ok.. Faham.. Radiglow 180.. Lv brp? Satu botol brp biji?
longevite_onlineshopfs : @asnialias 1 btl ada 30tablets tahan utk sebulan.. harga normal skrg rm129.. tp ada dskaun lagi.. more info u PM i 0169471660
_sweet98 - a_xie - jepqbee - asyrafzamahary -
instagram
Statigram feedback