qma2786
EGG MASK BERMINAT ? PM / WHATSAPP 0182900367 KELEBIHAN EGG MASK : -Dapat menganjalkan serta melicinkan kulit -Mengurangkan dan menghilangkan blackhead & whitehead -Memudarkan parut-parut halus -Mengecilkan pori-pori kulit muka -Mengecutkan jerawat CARA PENGGUNAAN EGG MASK : #Basuh muka dan lapkan sehingga kering #Sapukan mask egg white peel ke seluruh muka kecuali bibir dan kening #Biarkan ia sehingga kering dalam 15-20 #Tarik perlahan-lahan, kemudian bilas dengan air #Guna 3x dalam seminggu untuk kesan yang lebih efektif #goldenpoppybeauty
goldenpoppybeauty - sapukan - biarkan - basuh - tarik - guna -
instagram
angieboy302
Moms gettin a new whip #fresh #maseratti #coolmom #im #guna #steal #it
maseratti - im - fresh - coolmom - steal - it - guna -
mike_saboski - patrickgranata - stylecouncilcustoms - martone17 -
instagram
vicsolis89
My little guns lol #guna#fitness#lol
fitness - lol - guna -
jaz_johnjr : Little? Them shits is big boo boo. 👍
marylnxo - norcalphillyg - mybaybi - dedelmnop -
instagram
sayenas42
Selfie monopod #Selfie #boleh #bawa #maut #guna #monopod #Kebajikan #coco #MMCKL
bawa - maut - selfie - boleh - mmckl - guna - coco - kebajikan - monopod -
ieykamuhamad - fatimaferreira8 - daleelahzainal - xpokemondamagedcocox -
instagram
nathanperks1992
Works do #wakie #beers #guna #be #pissed
beers - be - wakie - pissed - guna -
psstsoul : @arty_jago 
laurenamycliff - daniellejbrear -
instagram
chantek_hommebeauty
KELEBIHAN EGG MASK : -Dapat menganjalkan serta melicinkan kulit -Mengurangkan dan menghilangkan blackhead & whitehead -Memudarkan parut-parut halus -Mengecilkan pori-pori kulit muka -Mengecutkan jerawat CARA PENGGUNAAN EGG MASK : #Basuh muka dan lapkan sehingga kering #Sapukan mask egg white peel ke seluruh muka kecuali bibir dan kening #Biarkan ia sehingga kering dalam 15-20 #Tarik perlahan-lahan, kemudian bilas dengan air #Guna 3x dalam seminggu untuk kesan yang lebih efektif #smswhatsapp 0136375303
sapukan - biarkan - basuh - tarik - smswhatsapp - guna -
chantek_hommebeauty - suechohmelrose - ellynaeliza - mariniahmad -
instagram
chantek_hommebeauty
KELEBIHAN EGG MASK : -Dapat menganjalkan serta melicinkan kulit -Mengurangkan dan menghilangkan blackhead & whitehead -Memudarkan parut-parut halus -Mengecilkan pori-pori kulit muka -Mengecutkan jerawat CARA PENGGUNAAN EGG MASK : #Basuh muka dan lapkan sehingga kering #Sapukan mask egg white peel ke seluruh muka kecuali bibir dan kening #Biarkan ia sehingga kering dalam 15-20 #Tarik perlahan-lahan, kemudian bilas dengan air #Guna 3x dalam seminggu untuk kesan yang lebih efektif #smswhatsapp 0136375303
sapukan - biarkan - basuh - tarik - smswhatsapp - guna -
chantek_hommebeauty - suechohmelrose - ellynaeliza -
instagram
fieraqalesyamomey
#bulat#mama#baru#pandai#mnum#guna#straw#
mama - mnum - baru - pandai - straw - bulat - guna -
fieraqalesyamomey - nisha_sweet13 -
instagram
beautyproduct_fatiha
1-Egg Cream Mask Mampu... ✔Menghilangkan bintik hitam kerana terbakar matahari (pigmentasi) ✔wajah terasa lebih anjal dan halus ✔mengatasi kulit kering dan berminyak ✔mengatasi kesan hitam bejas jerawat ✔melembab dan menghaluskan kulit ✔mengecilkan luang pori ✔mencerahkan wajah ✔menghilangkan blackheads CARA PENGGUNAAN EGG MASK : #Basuh muka dan lapkan sehingga kering #Sapukan mask egg white peel ke seluruh muka kecuali bibir dan kening #Biarkan ia sehingga kering dalam 15-20 #Tarik perlahan-lahan, kemudian bilas dengan air #Guna 3x dalam seminggu untuk kesan yang lebih efektif Rm25 (s/m) Rm30 (s/s) Whatsapp : 0147549753 #eggmask#senangpakai#hotitem#murah#syjual
biarkan - murah - hotitem - eggmask - guna - sapukan - basuh - senangpakai - tarik - syjual -
anizaazmi : Sy nk order
beautyproduct_fatiha : @anizaazmi sis text sy 0147549753 :)
jejakapoyo - nurfardiyana - larosashop - beenahyun -
instagram
sarah_o_mc
Love this 💕 😟 Dear John 💕 #dearjohn#dearjohnquotes#loveit#watcheditlastnight#imovie#guna#watch#it#again#tonight#aww#dear#john#channingtatum#lovehim#love#him#hashtag#lovehashtag#lovehashtags#love
love - aww - loveit - channingtatum - hashtag - watch - imovie - it - tonight - dearjohnquotes - watcheditlastnight - dear - lovehim - lovehashtag - him - again - dearjohn - guna - john - lovehashtags -
grace_luvs_maggie - katelyn12_xo - andrea1xx - katekeogh02 -
instagram
goldentuna
Thickie Thursday. #spl #coastal_collab #digital_collab #surf_shots #barrelsforbreakfast #shootsforaloha #wave #california #guna #meat
surf_shots - shootsforaloha - digital_collab - wave - barrelsforbreakfast - coastal_collab - spl - california - guna - meat -
goldentuna : Thanks @schmidyphotography ka-boom!
goldentuna : Lucky! @heffdk
goldentuna : Me too! @tynez_
goldentuna : 🙌 @kanuku808
goldentuna : @colemason_ don't we all!!!
gavinsepulveda : Where at ?
goldentuna : AC @gavinsepulveda
gavinsepulveda : Oh sick
_willfury_ - pure_stoke - bobby_dietz - billykean -
instagram
albrechtstefan
Mum knows the score. @carpologyofficial #carpangler @gfareham #guna #be #mint #carpfishin #magazine
carpangler - magazine - be - carpfishin - mint - guna -
chrisnb1989 - al3xtr00p - _alex_smith_95 - alfieralph -
instagram
kurus_gojes
Seminggu 3x KELEBIHAN EGG MASK : -Dapat menganjalkan serta melicinkan kulit -Mengurangkan dan menghilangkan blackhead & whitehead -Memudarkan parut-parut halus -Mengecilkan pori-pori kulit muka -Mengecutkan jerawat CARA PENGGUNAAN EGG MASK : #Basuh muka dan lapkan sehingga kering #Sapukan mask egg white peel ke seluruh muka kecuali bibir dan kening #Biarkan ia sehingga kering dalam 15-20 #Tarik perlahan-lahan, kemudian bilas dengan air #Guna 3x dalam seminggu untuk kesan yang lebih efektif Whatsapp 01114225628/0122536915 Rm 25 siap pos
basuh - guna - tarik - sapukan - biarkan -
kurus_gojes - azlinanasri - statusqu - lovebabyanet -
instagram
dolessgetmoredone
#good #morning #sanblas #cocoblanco #guna #yala #panama #Caribbean #sea #beach #peaceful #guiet #island
good - caribbean - island - panama - guiet - guna - sanblas - cocoblanco - yala - sea - peaceful - morning - beach -
justinasxlu - micchayanne - ninel_007 - lovellaweyrauch -
instagram
bxtch_meganx
#selfie #eith #meme #puppy #shizu #tired #today #with #mason #guna #be #good 🐶💕
meme - be - good - tired - selfie - shizu - guna - today - puppy - with - mason - eith -
vida_thehappydog : So cute @bxtch_meganx
__phoebs_x : Why don't you n mason just go out?😂😂 you do more stuff with him than Emily does
bxtch_meganx : phoebe imessage me @__phoebs_x x
lovelifemiax - swaggy_ginger_afro_max - xxsophie_irwinxx - isabelle_brody -
instagram
mayya_jenn
#All #area #bkn #SK #Saja #kami #guna #boh #jelessss #lol
boh - all - saja - area - kami - jelessss - guna - sk - lol - bkn -
mohdyakup - kh_izzuan -
instagram
julian_geer
When u yolo but u meant to swag #guna #b #drownin' #in #poozy
drownin - poozy - b - in - guna -
kynzee - maris24 - abbyroad52 - 5_four_3 -
instagram
macdaddyslilmomma
#my #babymans #gettin #soo #bigg #kinda #sad #but #happy #& #excited #too #interested #how #hes #guna #look #when #hes #grown #up
gettin - but - sad - soo - kinda - excited - grown - look - hes - babymans - when - up - guna - how - interested - too - my - bigg - happy -
pauloosrg - kenzieeeeannn -
instagram
macdaddyslilmomma
#love #it #my #baby #is #guna #have #blue #eyes
blue - eyes - love - is - it - guna - have - baby - my -
lorrainejehl - _yeboss - andreahb23 -
instagram
kvbeltran
Repost .. Trying to get stronger💪 and more fit ... #squatting #guna #get #fit #reaching #my #goal
squatting - goal - fit - get - reaching - my - guna -
ingy_99 : Haha aren't they 45's? Or 15's?
kvbeltran : @ingy_99 na there 0's lol jk ... Ya there 15 's if I do 45's I can only do a little bit of reps .... But am Geting there
ingy_99 : @kvbeltran haha well good luck! (:
im_lilyyy : Damn prima! Get swole!! 😉💪💪💪
kvbeltran : @ingy_99 thanks .. !
kvbeltran : @im_lilyyy lol .. Jut trying to be like u Prima 💪💪👌
im_lilyyy : @kbvargas awwC: haha ur gonna be soo buff! 😘😉
kvbeltran : @im_lilyyy well am trying 😘😁
caro_perezz_ - its_cee_jay23 - juliee_juju - rizoibarra -
instagram
laurascruz02
Ver el mundo tan pequeño desde un mapa y verlo tan grande desde la realidad. ¿Por qué se llamará tierra si lo que más hay es mar? #Panama #world#Earth #little #Tierra #mar #panama#chiriqui #bocas del toro #cocle #colon #darien #guna yala # embera wounnan #herrera #veraguas #los santos
little - mar - chiriqui - panama - bocas - guna - los - colon - tierra - earth - herrera - world - veraguas - darien - cocle -
laurascruz02 - jfdsp17 - kittykendal - aviswfuv -
instagram
ruairi25
Early mornings #guna #be #a#long#day #uni easterbreak
a - be - uni - day - long - guna -
marlenesauge - emeldamhn -
instagram
intanviolet
#30sec #siap #pakai #guna #1pin #only #senang #onepiece #tudung #hoodie #kain #sejuk #pm #me #laju2 #more #color #tomorrow #dark #chocolate #selfie #ootd #insta #instapic
kain - hoodie - color - selfie - instapic - chocolate - dark - 30sec - sejuk - insta - ootd - laju2 - tomorrow - me - tudung - siap - 1pin - guna - senang - only - pakai - pm - onepiece - more -
adiirwan - tiffaneytzjy - kobangpijo - bunga_ryana -
instagram
morgansilva92
#ac#taj#iteightinthemorning#im#guna#gamble#till#ihavetoleave
ac - ihavetoleave - guna - till - im - taj - iteightinthemorning - gamble -
peterbyrne_ - classybitchxem - nicholasanthonypanko - ayseh21 -
instagram
ironface2306
#wasps #guna #come #to #Britain
wasps - britain - come - to - guna -
shirlymuri - jp_adams - donja1231 - gem_lou_shove -
instagram
shopova_shoppingonline
Jom dapatkan egg mask!! Kebaikan egg mask ni ♥menganjalkan serta melicinkan kulit ♥mengurangkan dan menghilangkan whitehead n blackhead♥memudarkan parut2 halus♥mengecilan pori kulit muka♥Mengecutkan jerawat Cara penggunaan ~basuh muka dan lapkan hingga kering ~sapukan egg mask white peel kwseluruh muka kecuali bibir n kening ~biarkan hingga kering selama 15 -20minit ~tarik perlahan2 dan bilas dgn air #guna 3 kali seminggu utk kesan lebih efektif
guna -
instagram
ramirodiazgarcia
nomad
cascohistorico - people - gunayala - casco - cascoviejo - panamacity - nomad - vsco - instastreetphotography - streetphotography - ethnicgroups - cascoantiguopa - panama - guna - street - panamaphotography - ic_thestreets - outdoors - cascoantiguo - vscocam - ig_streetpeople -
ramirodiazgarcia : #vsco #vscocam #casco #cascoviejo #cascoantiguo #cascoantiguopa #cascohistorico #panama #panamacity #panamaphotography #streetphotography #street #ig_streetpeople #ic_thestreets #instastreetphotography #outdoors #nomad "Guna walking casco" #guna #gunayala #panama #people #ethnicgroups
ramirodiazgarcia : 15 - 4 - 2014
anadv05 - diego_norre - mike90v - nathynaths -
instagram
cacaica13
Bunga#sayur sayuran#
herba - buah - sayur - janji - syur - byk - guna -
lanlinl0n : Bole tnm kt utn bndr save bajet...bole buat mkn mlm jgn lupe jejiran tetangge..
cacaica13 : Boleh sgt2#janji rajin#guna air je#byk lg#syur#buah#herba#
ietarichm5 : @lanlinl0n jiran sbelah2 taman pun nak jugak.hahahaha
khairulizuwan - princess_unic - beeallure -
instagram
latinasxo
If you keep talking your shit about everyone, the next thing you'll be complaining about is not having any friends. #hataaarrs #guna #hatee
hatee - hataaarrs - guna -
____az____ : Beutifull
latinasxo : Thankyou 😊😜 @____az____
____az____ : 😍😍
smithlatouche - baran_sahin - alibangzout - lacroqueta08 -
instagram
izzydabs93
Mmmmm lunch time. Fire🔥#thebusybeebakery!#guna#b#a#good#day!!
a - good - b - day - thebusybeebakery - guna -
chelsea_peralta - theloudman420 - junebugg_ - serinaxoxo_ -
instagram
saan_s
Guna na noite #girl #night #smile #weekend #celorico #camping #notnormal #guna
notnormal - camping - guna - celorico - night - smile - girl - weekend -
anasofiamsoares - brunodavidpereira - juliana_pereira_18 - sofiaaaaaaaam -
instagram
minionmuch
#JustNow nak makan apple tapi teringaaat lha plak kat Ncik Ahmad . Tangan pom gataii nak menoreh nama dia , #Guna #Pisau #See #How #ILoveHim #NIGHT #Toreh #Apple #tak #Toreh #Lengan #masih #ingat #Allah
toreh - lengan - allah - apple - ingat - pisau - guna - how - see - masih - justnow - night - ilovehim - tak -
elizaroslan : Bagus masih di jalan yg benar hahaha
minionmuch : hahaha , Tolol mg :) mestii lha .
minionmuch - fsebeautyyyhomee - sumiyyahabdullah - elizaroslan -
instagram
triven5
#throw back #fraserhill #guna #txting #his gf kot #hahahaha
his - txting - fraserhill - hahahaha - throw - guna -
kasturichong : @guna02 ...yesa?????
guna02 : Yes yes. Im txting to u.. :p @kasturichong
triven5 : Ehem2...njay2 @guna02 ...
guna02 : Wif*
guna02 : @triven5 x enjy2 all.... stdy for interview. Lol
triven5 : X payah stdy la...
guna02 : Ninga appatakarrrr. Me tadika studnt :-(:-D @triven5
triven5 : Apediya @guna02 ??
ghazetto - thanes_djokez - sarasarav90 - fahrulrozi69 -
instagram
Statigram feedback