muhammedzee
#The#Katrina#Kaif#Katrinakaif#beauty#beautiful#gorgeous#Lovely#love#indian#garam#masala
beautiful - katrinakaif - love - beauty - garam - masala - indian - katrina - gorgeous - kaif - the - lovely -
cute_indian_girls - ritasalgadoteixeira - saaj0108 - rabiamuhammad29 -
instagram
kubajurecki
#garam #masala #troche #indii #w #tym #smutnym #jak #pizda #miescie #na #redukcji #potrawka #z #kurczaka #wchodzi #pysznie
tym - wchodzi - indii - troche - garam - kurczaka - miescie - pizda - na - pysznie - redukcji - jak - w - potrawka - masala - smutnym - z -
mateuszploszaj - annalelonek -
instagram
unstoppableshio
明日は『BATTY RIDER』@新宿GARAM! 今月50歳を迎える『DJ神龍』大先輩がゲストとして登場してくれます!! 選曲は90's(Reggae Dancehall RnB Hip-Hopなど)のゴールデンヒット曲のオンパレード!! もちろん朝までレコードオンリー!! 皆さん、ぜひ大先輩のお祝いをしに来てください〜!! 毎月第3金曜日開催 『BATTY RIDER』 -80's 90's Hitparade- -100% Vinyl Style- -SP Guest Selector- DJ神龍 featuring : ⚫︎MAD MAX as PISCES ⚫︎BOTH WINGS as STIFFY ⚫︎UNSTOPPABLE as SHIO ⚫︎EAST BLAZE as BLAXX #battyrider #garam #shinjuku #tokyo #japan #reggae #dancehall #vinyl #straight_jugglin #80s #90s #hitparade #DJ神龍 #sheng_long #mad_max #pisces #both_wings #stiffy #east_blaze #blaxx #unstoppable #shio
reggae - east_blaze - shio - straight_jugglin - garam - both_wings - unstoppable - mad_max - vinyl - japan - pisces - 90s - stiffy - shinjuku - tokyo - dj神龍 - sheng_long - hitparade - blaxx - battyrider - 80s - dancehall -
demi_dope - lilmoh - grinepixyhiro - topdogphantom -
instagram
tamame55
440円やって…高なったなー…(´・_・`) #garam
garam -
kero2121 : どんどんあがーる🙀
tamame55 : どんどん家計が苦しくなーる💂
__ul__ - tomy0814 - koeda1221 -
instagram
puckzzz
Lamb with carrots, sweet peas and potato from the tajine.
nothealthy - coffee - hamburger - meringue - applepie - foodporn - food - garam - tahin - recipe - delicious - chicken - desert - custard - instafood - spices - baking - cooking - yummie - yum - homemade - sweet - cake - masala - tajine - imadeit - pizza -
puckzzz : #yummie #yum #delicious #nothealthy #hamburger #instafood #foodporn #food #coffee #recipe #cooking #homemade #food #imadeit #sweet #baking #applepie #desert #cake #custard #pizza #meringue #sweet #chicken #tahin #spices #garam #masala #tajine
marcelplantfeber : Heerlijk!
ildolcegustodelsalato - iifymfood - chaya2013 - chelsea_lauura -
instagram
aryboon
Marine Essence Garam Buloh #marine #essence #garam #buloh #marineessencegarambuloh #aryboon #ary #art #design #marketing #sale
art - garam - marketing - sale - marineessencegarambuloh - aryboon - design - essence - ary - marine - buloh -
azeemazizi - hazwanmahari10 - haqimhamid -
instagram
muhammadshahmeer
#karahi#chicken#multan#garam#hot#fire#stove#resturant#random#multan#pakistan#home#gravy#curry#spice#masala#
pakistan - gravy - multan - karahi - garam - stove - random - resturant - fire - hot - masala - home - chicken - curry - spice -
just_ur_average_poster - ammad_ahmad - daddydrewxweatherhead - ally____ -
instagram
kokoro_810
おレア…あじゃっす!!! #GARAM
garam -
andy_5639 - _masa_0_0 - kannu57 - yoshikawa1018 -
instagram
hamil_menyusui
GULA DAN GARAM UNTUK MPASI??? Menurut hasil dari penelitian yang telah dilakukakan, menunjukan bahwa tidak perlu menambahkan garam pada makanan bayi. Garam pada bubur bayi Sebaiknya jangan! Sebab, bayi masih sangat sensitif terhadap garam. Tekanan darah bayi dapat melonjak tinggi, pada saat bayi menerima garam yang berasal dari makanannya. Dampak yang dirasakan itu berlangsung lama. Di tahun yang pertama, sebaiknya anda tidak sama sekali memberikan garam pada makanan bayi. Sebenarnya pada ASI, kacang-kacangan, sayur dan daging itu telah mengandung kadar garam yang alami demi mencukupi semua kebutuhan pada bayi. Haruskah bayi diberikan makanan yang hambar? Sebenarnya makanan bayi tidaklah terasa hambar, namun dikarenakan selera kita yang telah terbiasa merasakan asin maka bubur bayi terasa hambar. Sementara bayi itu sendiri, langit-langit pada mulutnya belum mengalami perkembangan yang sempurna sehingga dia tidak terlalu preferensi terhadap rasa asin. Jadi, makanan yang terasa hambar oleh kita, sebenarnya terasa enak bagi bayi itu sendiri. Dapatkah ginjal bayi memproses garam? Tentu saja belum, ginjal bayi belum bisa memproses garam dengan jumlah yang tinggi. Sistem pencernaan pada bayi masih teramat rapuh, dan salah satu bagian dari organ bayi termasuk paling rapuh adalah ginjal. Jika bayi terlalu banyak mengkonsumsi garam yang berasal dari makanan tambahan, itu bahkan bisa menyebabkan rusaknya otak bayi. Berbagai macam penelitian telah di buktikan, terkait asupan garam dengan risiko tinggi terkena kegemukan, hipertensi, dan juga penyakit jantung pada usia muda.
garamuntukbayi - gula - gulauntukbayi - garam - kebidanan - bayi -
hamil_menyusui : Kemudian bagaimana dengan gula? Sama halnya dengan garam, disarankan untuk tidak terlalu banyak mengkonsumsi gula, terkait dengan resikonya gula dapat menyebabkan kegemukan dan juga diabetes. Jadi, biasakan mengkonsumsi makanan yang sehat dan seimbang dengan mengurangi asupan gula dan garam bagi semua usia, tidak hanya untuk bayi. Makanan bayi pada usia 6 tahun ke atas yang sering disebut dengan makanan pendamping asi (MPASI). Tetap saja, ASI harus lebih banyak hingga usia anak menginjak 1 tahun. Dan buatlah makanan pendamping ASI sendiri dengan mengurangi garam dan gula. Meskipun pada saat ini telah banyak makanan bayi instan, namun sebaiknya makanan itu diberikan jika anda terdesak seperti anda sedang ada di perjalanan. Sebaliknya jika pada hari-hari biasa anda di rumah, buatlah makanan sendiri dengan bumbu makanan yang alami seperti jahe, bawang, salam, dan lain sebagainnya. Hasilnya pati akan tercium lebih harum dan yang pasti sehat. Jika bayi anda telah menginjak usia satu tahun, anda dapat menambahkan gula dengan porsi yang sedikit. Kebiasaan mengkonsumsi makanan yang seha adalah modal awal untuk kesehatan di hari yang akan datang. Kenalkan juga anak anda dengan berbagai jenis makanan yang berwarna seperti wortel, tomat, beras merah, bayam, brokoli dan lainnya. Kapan saat yang tepat memberi garam pada makanan anak? Garam hanya boleh diberikan 1 gr dengan 0,4 gr natrium setiap harinya pada bayi berusia 6-12 bulan. Kebutuhan garam tersebut telah terpenuhi dari makanan pendamping serta ASI. Jika usia anak menginjak 1-3 tahun kebutuhan garamnya mencapai 2 gr setiap harinya dengan mengandung 0,8 gr natrium. Pada usia ini ibu dapat menambahkan garam dapur sebanyak ¼ sendok teh. Bagaimana jiga ada tambahan rasa dari margarin, mentega dan keju? Margarin, mentega dan keju memiliki cita rasa yang dapat meningkatkan makan anak. Mengingat margarin, mentega dan keju mengandung banyak garam ada baiknya diberikan pada bayi berusia 8 bulan ke atas. Dan carilah margarin, mentega dan keju yang rendah akan natrium dengan memeriksa keterangan pada kemasan.
hamil_menyusui : #Gulauntukbayi #garamuntukbayi #gula #garam #kebidanan #bayi
instagram
zurin214
HIJAU ITU COMEY...lalalala..have a good nice day..selamat petang.. #makan #garam
garam - makan -
ardylanrl - waniezubir - syafiera_ieraa - mira_dila -
instagram
krktic
#GARAM #ガラム #煙草 #cigarette #朝一 #健康促進 #仕事
煙草 - cigarette - ガラム - 朝一 - 仕事 - 健康促進 - garam -
wakamiyamaru23 - aku__1991 - akane_bemol - uroakiaganok -
instagram
puckzzz
This tasted SO good that I fell asleep right afterwards like a puppy with a big round belly from eating too much ♡ Leg of chicken with Moroccan spices and Dates.
nothealthy - coffee - hamburger - meringue - applepie - foodporn - food - garam - tahin - recipe - delicious - chicken - desert - custard - instafood - baking - cooking - yummie - yum - homemade - sweet - cake - masala - spices - imadeit - pizza -
puckzzz : #yummie #yum #delicious #nothealthy #hamburger #instafood #foodporn #food #coffee #recipe #cooking #homemade #food #imadeit #sweet #baking #applepie #desert #cake #custard #pizza #meringue #sweet #chicken #tahin #spices #garam #masala #spices
krissis_kitchen - carlcifz - herfoodgram - janajqj -
instagram
korayycl
Lan çok tatlıyız ya. #eskisehir #lemankültür #üstkat #derbigünü #klasik #foreveralone #cute #we #garam #gecenyinesümüğüm
cute - foreveralone - garam - derbigünü - we - eskisehir - lemankültür - klasik - gecenyinesümüğüm - üstkat -
yakhontova_elena - tayfunbas48 - ysmnaktn - altn_elf -
instagram
fazilahila
Konon nak buat stock iron baju husband.baru 3 ke 4 helai iron, badan dah meragam.rasa nak muntah la, pening la.terus stop iron.masuk bilik terus selimut dhuha ni.selimut ni lah peneman setiap malam Dan peneman di kala badan tak sihat. #bio velocity#Tilam dhuha#Tilam kuat#garam buloh#
tilam - bio - garam -
instagram
kippabuw
Sea Salt Active Charcoal Spa Bar #handmade #seasalt #natural #soap #handmadesoap #sabun #garam #activatedcharcoal #karbonaktif #spa #alami #buatantangan #craftangan #kraftangan #sayajual #indonesia #handcraft #kippabuw #foodforbeauty
craftangan - garam - kraftangan - handcraft - activatedcharcoal - handmadesoap - spa - seasalt - handmade - sayajual - natural - sabun - indonesia - foodforbeauty - karbonaktif - buatantangan - alami - soap - kippabuw -
bloomberglucienne - julia__gluschenko - janieminnie - marianayulatif -
instagram
sofiaizwan
Berminat sila whatapps and mcg 010-2251963 and 0175825291. #madmarket #sayajualprodukkesihatan #Sayajualmurah #igonline #intashop #visitmyig #shoppingmurah #market #produkkualiti #garam bukit #jana pendapatan
produkkualiti - visitmyig - madmarket - intashop - sayajualmurah - igonline - market - garam - sayajualprodukkesihatan - jana - shoppingmurah -
amirsufyan - helgilax99 - mfirdauslatif - sayeanas -
instagram
mrsrobertsanjaya89
Sudang lepet ... #balinessefood #kuliner #balikuliner #yummy #oily #minyaktanusan #ikan #cabe #tabye #lengisbali #uyah #garam #slurp
lengisbali - yummy - balikuliner - balinessefood - kuliner - minyaktanusan - cabe - slurp - tabye - uyah - garam - ikan - oily -
vvevila - fhgyn - sheshebabyshopnew - fransiskacandra -
instagram
tlopu
His favourites! Green, alcohol and kretek.. Mooie dag geweest! Maar ook zeker weer een gezellige week van voorbereidingen! #sidiadino
kretek - sidiadino - pisangambon - garam - ambon - gudanggaran - gudang - pisang -
melpiedeman : Proost en geniet er van drink met Maten en nooit alleen ! Of was het nou anders ;))
dinomata : Echt mooi foto's geschoten oom Thot!! 👌👏
tlopu : @melpiedeman ja beiden! Haha
tlopu : @dinomata ok dan ade! Blij dat he tevreden ben! Net ff een paar black and with gemaakt voor je!
tlopu : #ambon #pisang #pisangambon #kretek #gudang #garam #gudanggaran
dinomata : Jaaa, heb ze binnen. Dank u wel oom Thot!
liizet - ws0407 - zegmaarjuultje - zoequintyk -
instagram
christyrisma
#mannga_muda #rica #garam #asemmmm >_< #maknyottss
mannga_muda - garam - maknyottss - asemmmm - rica -
dhewiirawan -
instagram
nadsyazwani
Ini namanya Aiskrim Shake..ajaran dri #MacamMacamAznil..cuba try test buat ngn budak2..xpayah masuk peti nk bagi beku..shake je terus beku!! Sgt teruja bila menjadi 😍!! #AisKiub #Garam #Jag #AiskrimMsia #ShakeShake
macammacamaznil - jag - aiskiub - aiskrimmsia - garam - shakeshake -
zulsyikrin : Hehe.. Episod yang sorbet tu kan?? Erma fatima goncang sampai pecah.
nadsyazwani : Hahaha...betoi2...episod erma fatima ngn amy search..hihi
michaelsorensson1988 - shuhadafathhi - nurfathiahramli - nornabilahzainol -
instagram
shirleysavitri
Siapa mau gohu? #gohu #resepgohu #asinanmenado #pepayamengkel #bawangmerah #terasi #cabemerah #gula #garam #jahe #cuka ....
gula - gohu - terasi - garam - asinanmenado - jahe - cabemerah - cuka - pepayamengkel - bawangmerah - resepgohu -
sarahlumangkun - tokobabies -
instagram
lifecriminal
#Garam na sacada da baia bem de boa...
garam -
instagram
edmondlaw837
Chicken Korma with Naan #chicken #korma #naan #garlic #ginger #cayenne #garam #masala #groundnut #oil #tomatopaste #spicychilli #groundalmond #desiccatedcoconut #coriander #cuminseed #corianderseed #edmondlaw
recipe - oil - indian - garam - naan - garlic - ginger - groundalmond - desiccatedcoconut - cuminseed - chicken - tomatopaste - corianderseed - coriander - spicychilli - korma - cayenne - edmondlaw - groundnut - masala -
edmondlaw837 : #indian #recipe
m_ochiai - iifymfood - thekitchenofahmet -
instagram
puckzzz
Asian style Chicken soup with Mince&Tuna balls and Roti. The Roti was store bought but did not taste too bad at all.
nothealthy - coffee - hamburger - meringue - applepie - foodporn - food - garam - tahin - recipe - delicious - chicken - desert - custard - instafood - baking - cooking - yummie - yum - homemade - sweet - cake - masala - spices - imadeit - pizza -
puckzzz : #yummie #yum #delicious #nothealthy #hamburger #instafood #foodporn #food #coffee #recipe #cooking #homemade #food #imadeit #sweet #baking #applepie #desert #cake #custard #pizza #meringue #sweet #chicken #tahin #spices #garam #masala
debrahoxi - iifymfood - kaycakesbakery - mashamishina -
instagram
hsbanga89
Chad Rehn De Spidy, Gussa Ni Karida... 😄 #spiderman da #garam #subah #shorttempered #haha #lols at #chadstoneshoppingcenter #hoyts
spiderman - garam - haha - chadstoneshoppingcenter - lols - goodnight - subah - hoyts - shorttempered -
hsbanga89 : And #goodnight 😊 😴
ajaan1hardeep : hahaha
nagra4x4 - mannacool - adysnapdragon - preetkaur_xo -
instagram
orhangngr
#garam#daşım#KARATAŞ'ım
garam - daşım - karataş -
simgenrazk - ozgenuraslann - saskiaa_fdl - hakanpekdemir7 -
instagram
juneryna
Baik #cegah dari $rawat kan? Patutlah bila cakap kat mak dia tahu #kebaikkan #garam buluh. Memang dah keluar #suratkhabar pun. Mak memang selalu baca #paper. Bagus juga mak. ;) Banyak #kebaikkan ni. Tak percaya, #try lah dulu. Mampu milik pun. ;) #kesihatan #healthy #beauty #malaysia #happy #love
happy - kebaikkan - love - beauty - healthy - garam - sayajual - try - malaysia - paper - cegah - suratkhabar - kesihatan -
juneryna : #sayajual
hafiz_fez - adamayrif - faezahanakayah - afirasalim -
instagram
fatimahasilah
: pelam masang. Extra garam extra masam extra masin. #vscocam #asam #masam #masin #pelam #mangga #pauh #masam #masamrebang #terengganu #ganu #ohmyganu #masinpekok #bukansayapunya #sayabeli #kawan #makan #foodporn #garam #lada #sambal #sakitpale #asia #malaysia #terengganu
pelam - lada - sakitpale - ganu - masinpekok - garam - masam - malaysia - ohmyganu - asia - sambal - masamrebang - asam - mangga - pauh - extra - kenayak - foodporn - kawan - bukansayapunya - makan - terengganu - sayabeli - vscocam - masin -
izzatiruslan : Kak tu kenayak
fatimahasilah : @izzatiruslan hahah mu mnx sgt nye bg ahh #extra #kenayak
lishajalil - shima_hashima - eyanliyana - humairah_mohd -
instagram
luvfiagold
Bagaimana Qaseh + SOLE membantu membanyakkan susu ibu? Pada dasarnya, kita semua memerlukan Mineral & Nutrien yang cukup dan seimbang untuk prestasi kesihatan yang optimum. SOLE - pati kristal garam mineral semulajadi yg bekalkan 84 jenis mineral manakala Qaseh Gold membekalkan nutrien dari formulasi pelbagai khasiat pemakanan Sunnah & herba yang terdapat di dalamnya. Gandingan SOLE & Qaseh Gold ini menampung kekurangan mineral dan nutrien di dalam badan. Apatah lagi bagi bf mommies, mereka pastinya memerlukan lebih mineral & nutrien - untuk prestasi kesihatan mereka yg lebih baik, lebih bertenaga dan jiwa serta emosi yang lebih tenang. Antara faktor2 yg dapat bantu banyakkan susu. #Oder : 019-6131492 #FIA nama saya #QASEH #GOLD #ADINDA #ISLAMIC #IMP #PRODUCT #SOLE #PATI #GARAM #KRISTAL #SELANGOR #BALAKONG #KAJANG #USAHAWAN
product - usahawan - garam - sole - selangor - islamic - balakong - kajang - adinda - pati - gold - oder - imp - fia - kristal - qaseh -
alexaush -
instagram
smc_moss
#FotoRus#สงกราน#คู่กับ#garam#สนุกจัง
สงกราน - garam - fotorus - - สน -
nongningyoho - tent_napat - marsha_nurul - achiraya786 -
instagram
ummi_hasbi
*Bentuk spice rack yg comel dan colour yg menarik. *jimat ruang dapur. *nk guna just pop up n shake2!! senang kan?? *sesuai sgt utk store rempah ratus, garam, serbuk kunyit dll RM35 inclusive postage #spicerack #popupspicerack #spicestorage #rempahratus #garam #gula #bazaarpaknil #sayajual #sayajualspicerack #sayajualmurah #murah #murahmurah #instashop #kedaibaby #kedaiinsta
gula - sayajual - spicestorage - kedaiinsta - garam - murah - popupspicerack - sayajualmurah - murahmurah - sayajualspicerack - spicerack - bazaarpaknil - kedaibaby - instashop - rempahratus -
instagram
nirwanmohammad
Merokok Membahayakan Kesihatan.... #GUDANG #GARAM @ #SURYA
garam - gudang - surya -
onlineshop_yaya - hidayahkomari96 - jiman_retrow - sam_metaltronix -
instagram
luvfiagold
PATI GARAM KRISTAL 84 MINERAL (SOLE) HANYA : RM52 + ADD POSTAGE Titiskan SOLE ke dalam air minuman anda untuk menambah tenaga dan kesihatan tubuh! Dilengkapi dengan 84 mineral SEMULAJADI, ia membantu: Tumbesaran optimum fizikal dan mental kanak-kanak Pembentukan kolagen semulajadi kulit. Menguatkan gusi, seimbangkan pH mulut untuk kesihatan dental anda Menormalkan sistem pernafasan Menyokong fingsi otak dan perkembangan neuron yang sihat Memulihkan pH usus, menggalakkan metabolisme asid amino (protein) Menyokong perkembangan fetus dalam kandungan Melaraskan fungsi rahim, kesihatan vagina dan menormalkan kitaran haid Membantu penghasilan hormon seimbang Tips Penggunaan: Campurkan 3 ml SOLE ke dalam satu gelas air bertapis/ air minuman dan minum pada waktu pagi sebelum menggosok gigi Campurkan 5 ml lagi ke dalam air minuman 1.5 liter untuk diminum sepanjang hari Penggunaan kerap tidak memberi kesan sampingan Pati Kristal Garam Mineral Dari Himalaya. Minuman bermineral lengkap yg berfungsi utk kesihatan optimum.. Minuman sole membekalkan 84 zat mineral yg lengkap dan seimbang, serta mudah diserap oleh sel2 tubuh dan juga merawat masalah kesihatan yg lain cth kencing manis, darah tinggi, gout, sembelit dll.. Sole juga bebas dari bahan kimia, pengawet dan bahan peluntur... NAK ODER? PM / SMS / WASSAP #FIA : 019-6131492 #SOLE #GARAM #KRISTAL #HIMALAYA #SEMULAJADI #HAKTUHAN #MUJARAB #BERKESAN #SEMUAPENYAKIT #QASEH #GOLD
berkesan - gold - garam - sole - haktuhan - mujarab - fia - semulajadi - himalaya - qaseh - kristal - semuapenyakit -
zuodar -
instagram
Statigram feedback